Van stadsverlichting naar sterrenhemels: beleef de magie van Erfgoed Bossem

Erfgoed Bossem
Erfgoed Bossem

Zin om aan de drukte van de stad te ontsnappen en jezelf onder te dompelen in een oase van rust en natuur? Maak kennis met Erfgoed Bossem, dé hotspot in het Twentse landschap die je niet wilt missen. Deze plek is een Instagram-waardige parel die je nu aan je bucketlist wilt toevoegen.

Recreatie op een hemelse locatie

Vergeet massa toerisme of overvolle terrassen en ontdek het landelijke Lattrop-Breklenkamp. Hier vind je Erfgoed Bossem, waar je wordt omringd door adembenemende uitzichten en ongerepte natuur. Deze gastvrije boerderij waar mens en dier centraal staan, voelt als een verborgen schat waar je helemaal kunt ontsnappen aan alle alledaagse beslommeringen.

De boerderij van de familie Rerink
De boerderij van de familie Rerink

Slapen onder de sterren

Het hoogtepunt van je verblijf? Overnachten in een sterrenkubus! Deze futuristische slaapplaatsen hebben een transparant dak, zodat je direct vanuit je bed naar de sterren kunt staren. In slaap vallen onder een fonkelende sterrenhemel is hier de standaard, en laten we eerlijk zijn, dat klinkt toch als een droom?

Slapen in een sterrenkubus
Slapen in een sterrenkubus

Culinair genieten

Het restaurant van Erfgoed Bossem doet het net even anders. Met hun focus op duurzaamheid en biologische producten wordt er gekookt volgens het slow food principe: eat local, think global. Echt elke maaltijd is een feestje. Van een ontbijtje met verse lokale jam tot een Twente op Tafel diner met vlees van eigen kringloopboerderij. Het is pure verwennerij voor je smaakpapillen! En no worries, er is ook heel veel vega(n) lekkers!

Twente op Tafel is niet alleen een verwennerij voor je ogen!
Twente op Tafel is niet alleen een verwennerij voor je ogen!

Avontuur en ontspanning

Of je nu zin hebt in een actieve dag of liever relaxed op je eigen tempo de omgeving verkent, bij Erfgoed Bossem kan het allemaal. Van fietsen en wandelen in de natuur, chillen in de hottub tot rondleidingen over de boerderij, je hoeft je hier geen moment vervelen. Mag natuurlijk wel! Tip: check de charmante dorpjes in de buurt, zoals het artistieke Ootmarsum.

Dit is toch heerlijk, lekker in de hottub genieten van de ondergaande zon!
Dit is toch heerlijk, lekker in de hottub genieten van de ondergaande zon!

Hollandse hotspot

Erfgoed Bossem is wat ons betreft niet zomaar een plek om te overnachten; je krijgt er een unieke ervaring waar je jaren op kunt teren. Je combineert er het beste van twee werelden: de sereniteit van de natuur en het comfort van een trendy verblijf. Perfect voor een romantisch weekendje weg, een relaxte solo-reis of een actief uitje met de familie.

Hoor je dat? Erfgoed Bossem is calling you! Pak je tas in, zeg je drukke agenda even gedag en laat je verrassen door deze betoverende plek. You’ll love it!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)