Van kaars tot design lamp: dit is echt toffe verlichting!

Deze handgeblazen lampen van Brokis vind je bij d-signmeubels
Deze handgeblazen lampen van Brokis vind je bij d-signmeubels

Op zoek naar originele accessoires om je interieur te verfraaien? Deze herfst draait het om unieke, handgemaakte lampen, duurzame kaarsen en kleurrijke designs. Van elegante, glazen tafellampen tot speelse retro spots, en van stijlvolle dinerkaarsen tot creatieve, modulaire kaarsontwerpen. Geef jouw woonruimte een warme en persoonlijke touch met deze sfeervolle items.

A lamp called Muffin

Oh wow, wat een toffe lampen zijn dit! Ze zijn van het Tsjechische label Brokis en worden met de hand geblazen - wat elke lamp dus uniek maakt. Je kunt kiezen uit maar liefst 9 kleuren glas, waaronder amber en violet. En ook voor de houten houder zijn er meerdere opties. Zo stel je dus je eigen, one of a kind lamp samen.

Deze kaarsen zijn gemaakt van raapzaadwas en bijenwas.
Deze kaarsen zijn gemaakt van raapzaadwas en bijenwas.

Mooie en duurzame kaarsen

Eveline van Licht en Fijn heeft een neus voor te gekke duurzame accessoires. Zo vind je in haar shop deze prachtige kaarsen. De taupe kleurige dinerkaarsen van FIK zijn gemaakt van raapzaadwas. De Clemetine kaarsen van Wax Atelier zijn gemaakt van bijenwas, de diep oranje kleur komt van de schil van ...sinaasappels!

Kleurrijke spots spot je bij Huiszwaluw
Kleurrijke spots spot je bij Huiszwaluw

Natuurlijk licht

De Pelle hanglamp en Brett tafellamp komen uit de Exclusive collectie van Woood. Snappen we wel, het zijn echt zulke mooie lampen! Pelle is maakt van natuurlijk touw en Brett, poeh, dat is echt een kunstwerk. Het gerecyclede en verstevigde papier is met een speciale techniek gevouwen tot een super strakke lamp. Wat een plaatje!

Lampen van naturel touw en gerecycled papier!
Lampen van naturel touw en gerecycled papier!

Knipoog van Mr. T.

Wow, die zijn leuk! Met hun felle kleurtjes en retro design geven deze lampen een vette knipoog naar de seventies. De Mr. T spot zorgt niet alleen voor extra licht, maar ook voor een vrolijke vibe in de keuken, woonkamer of hal. Ook leuk: de lampjes worden met de hand gemaakt in België én zijn lekker makkelijk te bevestigen. Welke kleur is jouw favoriet? Je vindt de spots bij Huiszwaluw.

Te mooi om te branden, deze stack candles
Te mooi om te branden, deze stack candles

Bouw je eigen kaars

Dit is leuk: je eigen kaarsen bouwen met de losse onderdelen van Stan Editions. Een set bestaat uit drie onderdelen, maar je kunt je kaars ook groter maken door meerdere sets te combineren. En je hebt er lang plezier van, want een set brandt wel 110 uur! Al is het zonde om ze aan te steken, zo mooi zijn ze.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)