Unieke kerstpakketten en pop-up kerstmarkt ideeën voor bedrijven

Unieke kerstpakketten en pop-up kerstmarkt ideeën voor bedrijven
Unieke kerstpakketten en pop-up kerstmarkt ideeën voor bedrijven

Terwijl jij nog zit te genieten van de zomervakantie, zijn kerstpakketten bedrijven al druk in de weer met de kerstpakketten voor 2023. En werkgevers zijn al begonnen met kerstpakketten bestellen. Maar heb je al eens nagedacht over andere mogelijkheden voor de kerstborrel dan elk jaar hetzelfde traditionele kerstpakket? Als jij de kerstborrel dit jaar écht speciaal wil maken, heb je nu nog genoeg tijd om jouw unieke idee ten uitvoer te brengen. En om je een handje te helpen, hebben wij kerstpakketten en kerstmarkt experts gevraagd voor de leukste kerstborrel ideeën voor bedrijven.

Trendy en thema-gebaseerde kerstborrels

Wie dacht dat kerstborrels saai en traditioneel waren, heeft het helemaal mis! Het creëren van een trendy en thema-gebaseerde kerstborrel kan namelijk wonderen doen voor de sfeer, het moreel en de teambuilding op de werkvloer. Lola van Kerstpakkettentip vertelt meer over deze unieke kerstpakketten. Het idee achter een trendy en thema-gebaseerde kerstborrel is om een unieke en bijzondere beleving te creëren, die het standaard kerstfeestje met glühwein en kerstmuziek overstijgt. Neem bijvoorbeeld de razend populaire Ugly Christmas Sweater Party: alle collega's worden uitgedaagd om de meest hilarische en kitscherige kersttrui te dragen, wat onvermijdelijk tot vermakelijke gesprekken en onvergetelijke foto's zal leiden. Het kiezen van een thema als Winter Wonderland zal zorgen voor een adembenemende aankleding van de feestlocatie, waarbij medewerkers zich in een sprookjesachtige setting wanen.

Creatieve kerstpakketten

Hoe maak je je medewerkers blij en toon je oprecht je waardering tijdens de feestdagen? Creatieve kerstpakketten kunnen het antwoord zijn! De expert van Kerstpakketten Expert neemt je mee in een wereld vol originele kerstpakketten ideeën, waarmee je zowel indruk maakt op je personeel als duurzaam en verantwoord bezig bent. Laten we eens kijken naar enkele opvallende opties.

Thema's omarmen

Thema's voegen een extra tintje persoonlijkheid toe aan je kerstpakketten, waardoor ze unieker en gedenkwaardiger worden. Een paar populaire thema's zijn:
● Wellness kerstpakketten: verwen je medewerkers met luxe spa-artikelen, ontspannende geurkaarsen en gezondheidsgerichte snacks.
● Gourmet kerstpakketten: presenteer een overheerlijke collectie van fijne delicatessen, exotische kruiden en kookbenodigdheden voor de culinaire liefhebber.
● Winterse outdoor-ervaring pakketten: voor de avontuurlijke medewerkers bied je een selectie van draagbare kampeerspullen, warme dekens en outdoor verlichting in een sportief kerstpakket.

Maaike, een HR-manager, vertelt: "Een van mijn favoriete kerstpakketten was een Plantaardig en Duurzaam thema. Het bevatte biologische, veganistische snacks en een herbruikbare boodschappentas. Het was een groot succes."

Duurzaamheid

Duurzaamheid is tegenwoordig een centraal thema in onze maatschappij. Denk ook hieraan bij het selecteren van kerstpakketten. Fair Trade producten, herbruikbare verpakkingen of duurzame materialen zijn manieren om een kerstpakket aan te passen aan de groeiende behoefte aan milieuvriendelijke, ethische en verantwoorde consumptie.

Kerstpakketten zelf samenstellen

Hoewel traditionele kerstpakketten vaak warm worden ontvangen door je team, vraag jij je misschien af hoe je deze speciale blijk van waardering nog nét iets persoonlijker kunt maken. Het antwoord? Maatwerk kerstpakketten. Maatwerk staat voor een persoonlijk tintje, aandacht voor detail en de luxe van de keuzevrijheid om een kerstpakket zelf samen te stellen.

Een unieke ervaring van selectie tot ontvangst

Werknemers van kerstpakketten leveranciers zoals Company of Gifts geven een fascinerend inzicht in het proces achter het kerstpakket samenstellen. Een kerstpakket op maat maken is bij deze organisaties niet slechts een kwestie van een paar producten selecteren. Nee, het is een ervaring. Je hebt volledige controle over elk deel van het pakket: van de producten tot de verpakking. Zo kun je het kerstpakket aanpassen aan je bedrijfswaarden of aan de voorkeuren van je personeel. “Elk jaar hebben we nieuwe producten en trends die we kunnen incorporeren in de kerstpakketten”, zegt Lotte van Company of Gifts. “Onze klanten hebben echt volledige vrijheid bij het samenstellen van hun kerstpakketten.”

Focus op persoonlijkheid en waardering

Aangepaste kerstpakketten geven bedrijven tijdens de kerstborrel een prachtige kans om te laten zien hoeveel zij hun medewerkers waarderen. Rik van Kerstpakketten Expert voegt hieraan toe: “Maatwerk kerstpakketten helpen bedrijven hun dankbaarheid te tonen op de meest persoonlijke manier. Niet alleen vanuit het bedrijf, maar ook vanuit de medewerker is er een grotere waardering, want het is een cadeau dat echt bij hun persoonlijke smaak past.”

Pop-up kerstmarkt voor bedrijven

Wie zei dat je Kerst niet kon vieren op het werk? Zelfs als de winkels in de stad gesloten zijn voor de feestdagen kun je de magie van de kerstmarkt naar jouw kantoor halen met een pop-up kerstmarkt. Kerstmarkten voor bedrijven, zoals een inhouse kerstmarkt of een drive- thru kerstmarkt is een uniek idee dat collegialiteit versterkt en werknemers een diverse keuze biedt voor hun kerstpakket samenstellen in een magische en feestelijke omgeving.

De magie van een pop-up kerstmarkt organiseren voor bedrijven

Een pop-up kerstmarkt voor bedrijven is een unieke manier om je werknemers te betrekken bij de feestelijke voorbereidingen. Het is niet alleen een gelegenheid om te winkelen, maar ook een kans om de banden op de werkvloer te versterken. Maar hoe organiseer je zo'n evenement? Vraag allereerst of er binnen het bedrijf mensen zijn met ervaring in evenementenplanning of huur eventueel een professionele evenementencoördinator in. Stem vervolgens de locatie af op basis van de grootte van de groep en zorg voor voldoende ruimte voor de stands. Je kunt natuurlijk ook een kerstmarkt bedrijf inhuren, zoals Company of Gifts of Kerstpakketten Pro, om de organisatie van je kerstmarkt uit handen te geven. Het kan een enorme meerwaarde zijn voor je bedrijf om een dergelijke kerstmarkt te organiseren. Je bouwt niet alleen verder aan een sterke bedrijfscultuur, maar het toont ook dat je je werknemers waardeert.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)