Trotseer de winter in stijl

Wobs Warm On Bikes
Wobs Warm On Bikes

Persoonlijk heb ik altijd al een haat-liefde relatie gehad met de winter en er komen nog aardig wat koude dagen aan. De eindeloos durende fietstochten waarbij je handen al bevriezen na vijf seconden en het ontdooien van de auto vlak voor je werk – al zullen vele daar nu minder last van hebben. Maar wat stiekem heel fijn is, is dat het dan ook tijd wordt voor fijne dekens, warme slofjes en lekkere dikke sjaals. Het knusse wintergevoel!

Tja, ik had het er net al over. De eindeloze fietstochten die je – ook als het vriest – toch moet trotseren. Met tranen van de koude wind kom je dan aan op bestemming, omdat je dacht dat die ene jas wel warm genoeg zou zijn. Je handschoenen ben je ook vergeten, totaal niet aan gedacht. Nu heb ik daar wat voor gevonden, de ontzettend leuke Wobs van Warmonbikes.nl. Speciaal gemaakt voor de die hard elke-dag-met-de-fiets mensen. Eigenlijk een heel simpel ontwerp want het is niet veel meer dan een grote want aan je handvaten om je handen heerlijk warm in te houden, maar het verhaal vertelt wel meer dan je zou verwachten. Benieuwd? Neem een kijkje op de webshop!

Wobs Warm On Bikes
Wobs Warm On Bikes

Dan heb je het nog niet overal warm tijdens die hell of a fietstocht, want je hals moet ook goed warm blijven. Ik heb vaak van die dikke wollen sjaals waardoor je het gelijk benauwd krijgt. Coisa.nl heeft met veel liefde en aandacht de perfecte sjaal ontworpen. Fun fact: Ze zijn gemaakt in een klein ateliertje in Portugal. Eerlijk product, worden we helemaal gelukkig van!

Duurzame Coisa sjaal
Duurzame Coisa sjaal

Het liefst kruip ik met dit weer elke avond onder een lekker deken met een net even te heet kopje thee op de bank. Dan vind ik zo’n fleecedeken maar niets en ga ik liever voor een deken van hogere kwaliteit zoals een plaid van September18.nl. Klein detail: je moet het wel even zelf maken. Met behulp van het DIY pakket kun je zo aan de slag! Zit je straks extra trots onder je eigen gebreide deken. En nog een tip: laatst schreven we ook al over onze favoriete winterplaids, die vind je hier.

DIY plaid September18
DIY plaid September18

Las but not least; die voeten die maar niet warm willen worden. Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik kan echt de hele dag koude voeten hebben tot het moment dat ik ze in fijne sloffen schuif. Om je echt warme voeten te garanderen raad ik de slofjes van Esgii.nl aan. Gemaakt van vilt en heeft een prachtig verhaal. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je lief of voor de kids. Ik krijg het zo in ieder geval niet snel meer koud!

Warme Esgii sloffen
Warme Esgii sloffen

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)