Toe aan iets nieuws? 3 tips om makkelijk je interieur een nieuwe look te geven

Toe aan iets nieuws? 3 tips om makkelijk je interieur een nieuwe look te geven
Toe aan iets nieuws? 3 tips om makkelijk je interieur een nieuwe look te geven

Ben je het interieur van je huis zat? Is het tijd voor iets nieuws en fris? Soms verveelt dezelfde oude look in huis, maar gelukkig kunnen we daar heel gemakkelijk verandering in aanbrengen. We hebben drie van onze favoriete tips op een rijtje gezet om je omgeving wat extra energie te geven. Laten we beginnen! 

1. Opruimen, opruimen, opruimen

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar opruimen is de gemakkelijkste manier om het uiterlijk van elke kamer onmiddellijk op te frissen. Besteed een uur of twee aan het opruimen van elke kamer - gooi alles weg wat je niet nodig hebt, maak oppervlakken schoon en leg dingen terug op hun plaats. Dit maakt het gemakkelijker voor je om te beoordelen wat veranderd moet worden en waar je iets nieuws kunt toevoegen. Vervang bijvoorbeeld oude, suffe kamerplanten voor kamerplanten met luxe uitstraling. Of berg bijvoorbeeld kussens en dekens op tot je ze weer nodig hebt. Easy-peasy! 

2. Verplaats meubels

Is er een meubelstuk dat al jaren op dezelfde plek staat? Het verplaatsen van meubels kan een mooi effect geven om het uiterlijk van een ruimte te veranderen. Probeer meubels te herschikken, voorwerpen van de ene kamer naar de andere te verplaatsen, of zelfs de kant van het bed tegenover het raam te veranderen. Experimenteer tot je iets vindt dat voor jou werkt! Je kunt natuurlijk ook een nieuwe look creëren door je muren te schilderen, maar we kunnen ook begrijpen als dit niet je favoriete hobby is. Meubels verplaatsen is daarom een perfecte (en budgetvriendelijke) optie!

3. Kies voor groen geluk

Het toevoegen van planten is een gemakkelijke manier om wat leven én kleur toe te voegen aan je interieur. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze helpen ook de lucht te zuiveren door schadelijke stoffen zoals koolmonoxide en formaldehyde uit het interieur te verwijderen - ze zijn dus goed voor zowel jou als je huis. Bovendien zijn kamerplanten gemakkelijk te verzorgen - zorg ervoor dat ze voldoende licht krijgen en geef ze regelmatig water. Zo weet je zeker dat ze gelukkig zullen worden. Ben je op zoek naar een favoriet voor in je huis? Er zijn talloze soorten kamerplanten die wachten om te worden geadopteerd door enthousiaste plantenouders! Bekijk de kamerplanten trends en kies jouw favoriet.

Je huis een nieuwe look geven hoeft niet moeilijk te zijn. Door deze 3 eenvoudige tips te volgen, kun je binnen no-time elke saaie ruimte in je huis leven inblazen! Dus waar wacht je nog op? 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)