De ideale wanddecoratie: verwisselbare fotokunst!

Leuk voor in de zomer, straks weer een ander doek in de winter
Leuk voor in de zomer, straks weer een ander doek in de winter

Stel je eens voor: je komt thuis na een lange dag werken en je wilt lekker ontspannen in je eigen kleine oase. Het is leuk ingericht en netjes opgeruimd, maar toch ontbreekt er iets. De muren zijn kil en kaal! Dat is nou precies waar je Wallstars voor nodig hebt.

Weg met die kale muren!

Bij Wallstars vind je super toffe kunstwerken die je muren tot leven brengen en instant sfeer in je (woon)kamer brengen. Het enige wat je moet doen, is een mooie afbeelding kiezen, het type en kleur van het frame en dan kun je thuis het fotodoek aan het frame bevestigen. Heb je eenmaal zo’n frame in huis, dan kun je altijd een tweede doek bestellen met een ander kunstwerk. Zo regel je zonder al te veel moeite een mini make-over; roze flamingo's in de zomer en een besneeuwd landschap in de winter. 

Super mooie, gedetailleerde natuurfoto's voor aan de muur
Super mooie, gedetailleerde natuurfoto's voor aan de muur

Stijlen

Wat ik zo leuk vind aan Wallstars, is dat ze ontzettend veel stijlen hebben, dus er is voor elk wat wils. Of je nu houdt van pop art, adembenemende landschappen, architectuur,  oude meesters of funky moderne prints, they’ve got it all. Alle kunstwerken worden loepzuiver afgedrukt op niet-spiegelend fotodoek, zodat je een scherpe weergave van jouw kunstwerk hebt.

Kleurrijk en mysterieus: kunst uit Japan
Kleurrijk en mysterieus: kunst uit Japan

XXL

Je kunt kiezen voor een fotodoek-kunstwerk in vijf standaard maten (van 80x80 cm tot 180x180cm), maar het toffe is dat je ook XXL muurdecoratie kunt laten maken. Tot muurvullend van wel 9 meter! Als dat geen eyecatcher in je huis gaat worden, dan weet ik het ook niet meer.

Laat een XXL fotodoek maken van je mooiste vakantiefoto!
Laat een XXL fotodoek maken van je mooiste vakantiefoto!

Eigen foto

Dit is ook te gek: een fotodoek van je eigen foto! Hoe cool is dat? Perfect voor een speciaal moment dat je uitvergroot aan je muur wilt hangen, of mooie foto’s van je geliefden. Heel mooi om op die manier een persoonlijk tintje aan je huis te geven.

Mooi en nuttig: een akoestisch schilderij
Mooi en nuttig: een akoestisch schilderij

Geluiddempend

Woon of werk je nou in een ruimte waar de akoestiek niet echt om over naar huis te schrijven is, dan heeft Wallstars een hele fijne oplossing: een akoestisch schilderij! Je hebt dezelfde opties als bij de andere kunstwerken, alleen worden deze voorzien van geluidsdempende panelen. Stijlvolle manier om iets te doen aan die kille galm!

Ben je nog op zoek naar een manier om wat sfeer en kleur toe te voegen aan je huis, check dan echt even de wanddecoratie van Wallstars. 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)