Tijd voor....me-time!

Tijd voor....me-time!
Tijd voor....me-time!

Door een overvolle werkagenda, sociale verplichtingen, sportclubjes van de kids, ouderavonden en noem maar op vergeet je soms helemaal om te zorgen voor de belangrijkste persoon in je leven: jij! Dus reserveer NU een dag en plan die helemaal vol met leuke dingen voor jezelf. Misschien is het wel een hele dag lezen of Netflixen in bed, maar voor het geval je iets wilt ondernemen, hebben we hier 5 leuke tips voor me-time.

Maak je eigen bloemen van vilt

Viltbloemen maken zou zo maar jouw nieuwe hobby kunnen worden! De Viltbloemist ontwerpt en maakt unieke bloemen van 100% wolvilt zo natuurgetrouw als mogelijk. Deze bloemen leert ze jou ook graag maken. Start met het boek Viltbloemen, volg een LIVE workshop in het atelier in Eindhoven of volg een Online workshop in de Viltbloemist-Bloemen-Academie.
Nieuw: je kunt nu ook een workshop volgen via instagram. Hoe ga jij jouw nieuwe hobby starten?

Volg een workshop bij De Viltbloemist
Volg een workshop bij De Viltbloemist

Ga op retreat-avontuur: een reis terug naar jezelf ♡

Investeer in jezelf. Beleef een verrassingsreis gecombineerd met tijd voor jou, om volledig op te laden, om die rust echt in jezelf te vinden en die verbinding weer te voelen met jouw 'zijn'. Het beste cadeau waarop je jezelf kunt trakteren: een verrassingsreis Retreat. Letterlijk en figuurlijk een reis naar bestemming onbekend. En wat de reis intern met je doet staat ook volledig open! Laat je verrassen met een heerlijke retreat-locatie en beleef het avontuur zoals het komt.

Laat je verrassen met een retreat reis van Vakantieadres Onbekend
Laat je verrassen met een retreat reis van Vakantieadres Onbekend

Online kamerplantencursus

Ben jij het zat om je planten weg te gooien? Durf je je (schoon)moeder niet aan te kijken omdat de plant die ze je gaf weer dood is? Denk jij eraan om dan maar nepplanten neer te zetten? Dat kan anders!! Pucks Planten introduceert een unieke online cursus over het verzorgen van jouw kamerplanten. Na het volgen van deze cursus weet jij precies wanneer je jouw kamerplant mag verpotten, pak je plagen op je kamerplant moeiteloos aan, herken jij de waterbehoefte van je plant, en geef je nooit meer te veel of te weinig water, begrijp je de behoeftes van je kamerplant en kun je daarop inspelen en weet je precies wat de beste plek is voor jouw plant.
Bij de online kamerplantencursus doorloop jij 5 modules met daarin alle informatie die jij nodig hebt om goed voor je kamerplanten te kunnen zorgen. Zit jij toch nog met een vraag, doe dan mee met de live sessies van plantendokter Yvette Smit. 

Leer in een online kamerplantencursus van Pucks Planten alles over kamerplanten
Leer in een online kamerplantencursus van Pucks Planten alles over kamerplanten

Lief voor je lijf

Super handig dit: pilates workouts van deskundige pilates instructeurs, maar dan in je eigen woonkamer-studio. Here We Move biedt online pilates video-workouts. Bekijk welk programma bij jou past, want elk programma heeft zijn eigen anatomische focus en omvat pilatesvideo's van maximaal 20 minuten. Perfect om in jouw dagelijkse schema te passen! Eefje en Özlem van Pilates Noord in Amsterdam begeleiden je online door de verschillende programma's. Zo is er bijvoorbeeld een programma voor je schouders en nek. Wel zo handig als je veel achter je laptop zit. En of je nou beginner bent, vergevorderd, 50+, zwanger of net bevallen, voor iedereen is er wel een passend programma dat je lekker vanuit je eigen huis kunt volgen. Onze tip: gewoon vandaag beginnen!

Met HereweMove heb je een pliatesstudio in huis
Met HereweMove heb je een pliatesstudio in huis

Tijd voor DIY

Heb jij ook besloten om meer tijd voor jezelf te maken en creatief bezig te zijn? Dan is de Goede Voornemens Box van September18 een super goed idee! Je ontvangt drie maanden lang drie toffe DIY projecten waarin je kennismaakt met een nieuwe techniek. Voorzien van een patroon en video ga je aan de slag. Iedereen kan dit, dus jij ook! Join de leukste DIY club van Nederland en België!

Maak je eigen kandelaars met de DIY-box van September18
Maak je eigen kandelaars met de DIY-box van September18

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)