TiJd vOoR kUnSt iN jE hUiS

Hagar Vardimon
Hagar Vardimon

Kunst in je huis hoeft niet perse meteen heel duur te zijn. Veel kunstenaars maken ook klein werk of werk in oplage waardoor het werk betaalbaarder wordt voor meer mensen. Ik zelf wordt altijd heel blij van kunst om mij heen. In het vakantie appartement dat we in de afgelopen vakantie gehuurd hadden in Kopenhagen via airb&b hing ook veel kunst. De eigenaar was kunstenaar en verzamelaar waardoor op elk stukje muur wel iets van een schilderij of kunst-object hing. Het was niet allemaal mijn eigen smaak maar het maakte het huis daardoor wel uniek en eigenzinnig. In de collectie van Studiodewinkel.nl zijn er meerdere bijzondere betaalbare kunstwerken te vinden van verschillende Nederlandse kunstenaars.

Zoals deze bijzondere kunstprints van artist Hagar Vardimon. Ze maakt gebruik van antieke boeken en foto's. Zij houdt van papier en draad en is dol op de combinatie. Links zie je het kunstwerk 'It’s oh so quiet' waar Hagar gebruik heeft gemaakt van een vintage foto met toegevoegde gekleurde confetti’s waardoor je een vrolijk en vervreemdend effect krijgt. Rechts het kunstwerk 'House and maps' dat als basis een print van een oude wereldkaart heeft en daar overheen is geborduurd. Een mooi grafisch werk.

Marieke Peters
Marieke Peters

Kunstenares Marieke Peters maakt bijzonder kunstwerken. Ze geeft haar kunstwerken een diepere lading door methodes te gebruiken zoals weglaten, transparantie en gelaagdheid. Marieke zoekt in haar werk naar een punt van rust. Een moment na chaos of een moment in complete stilte waarin een verhaal kan ontstaan. Ze maakt mooie grote werken maar ook kleine. Zoals deze werkjes 'See me'. Gemaakt in een beperkte oplage. Een combinatie van schilderen, fotografie en zeefdruk op hout! Gemaakt op oud gebruikt hout. De natuurlijke tekening van het hout zie je nog mooi in het kunstwerkje terug. Ook mooi om ze alle 3 uit deze serie naast elkaar te hangen!

Liesbet Milort
Liesbet Milort

Kunstenares Liesbet Milort maakt prachtige schilderijen en beelden van diverse dieren in beperkte oplage. Ze heeft recent ook een beeld gerealiseerd dat ook een vaasje is, de konijn vaas. Deze wordt gemaakt in onbeperkte oplage waardoor de prijs lager is. Erg leuk als kunst-object maar helemaal mooi met een enkele bloem erin.

Storywood
Storywood

Artist Marga van Oers van Storytiles maakt ook prachtige verhalen op hout naast alle mooie Storytiles tegeltjes. Een mooie zeefdruk op hout geeft je interieur een extra dimensie. Hierboven zie je het mooie langgerekte werk, 'Samen wandelen'. Dat prachtig boven je bank kan staan. Je kan ze in 3 afmetingen krijgen.

Storytiles
Storytiles

Marga heeft ook met werken van Vincent van Gogh als inspiratiebron Storywoods ontworpen. Zoals hierboven het werk 'Van Gogh Garden'. Met een prachtige kleurencombinatie.

Manita Kieft
Manita Kieft

Je eigen wolkjes in je interieur! Het wolken tegeltje is een fijn kunstwerkje dat solo mooi is maar helemaal mooi met meerdere bij elkaar. En dat is door de lage prijs ook zeker mogelijk. Mooi je eigen wolken hemel aan je muur. Elk tegeltje is net even anders dan de andere. En dat maakt het zo leuk. Ontworpen en gemaakt door kunstenares Manita Kieft. Ze maakt ook mooie vaasjes die ook elke keer steeds anders zijn door de verschillende bloemen erop.

Tip: Probeer eens meerdere kunstwerkjes te groeperen op je muur waardoor je een groter geheel krijgt en er een inspirerende wand ontstaat. Én maak je zeker geen zorgen om verschillende kleur combinaties want kunst vloekt bijna nooit met elkaar :- )

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)