Tijd voor kunst!

Geweldige horloges van Olivia Burton
Geweldige horloges van Olivia Burton

O, kijk toch eens wat een práchtige horloges, gespot bij de leuke webshop Alittlebirdtoldme.nl. Het zijn net kunstwerkjes, deze horloges...

Alittlebirdtoldme.nl is een ontzettend leuke webshop. Al eerder zag ik hier bijzondere items die ik niet eerder ergens anders zag. En glanzend witte recharges met gouden dots, hoofdtelefoontjes die er meer uit zien als snoepjes dan als een stukje techniek, en nu dus die horloges. Wat zijn ze mooi!

De horloges zijn van Olivia Burton en de collecties wisselen elke twee maanden. Ben je zo'n onvervalste horlogefreak? Dan kun je hier fijn je verzameling aanvullen... Dit exemplaar met de bloemen is echt geweldig. Je ziet duidelijk dat Olivia zich heeft laten inspireren door vintage elementen.

En deze dan, in een van mijn favoriete combi's rosé met zwart. Héél mooi bij een zwarte outfit, maar ook weer zo multifunctioneel dat hij overal bij past.

Maar deze, met zo'n superschattig konijntje is toch wel een van mijn favorieten. Dit is toch geen horloge meer. Dit is pure kunst!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)