The iconic stripe

Kan altijd: the iconic stripe.
Kan altijd: the iconic stripe.

Als we het hebben over klassiekers in de mode dan ontkom je zeker niet aan deze: de bretonse streep!

Toen we vorige maand weer een verse aanvoer van nieuwe webshops aan het keuren waren sprong deze er voor mij meteen uit: Breizh.world. Een webshop gevuld met alleen maar truien en shirts mét bretonse streep. Al zo lang ik me kan herinneren draag ik ze... Wit met een blauwe streep, donderblauw met witte streep. Met jeans, blazertje of leren jack, voor mij is deze klassieker altijd goed. En dan kom je dus ineens zo'n nieuw merk tegen (van Hollandse bodem!), dat zich hierin heeft gespecialiseerd. Blij!

De klassieker onder de klassiekers, met 21 strepen
De klassieker onder de klassiekers, met 21 strepen

Op de website lees ik dat oprichtster Nicole zelf op zoek was naar deze klassieker maar geen mooie uitvoering kon vinden. En dus is ze zelf aan de slag gegaan om een perfecte uitvoering op de markt te brengen. Voor vrouwen én mannen. Helemaal zoals ie hoort te zijn. Zie hier, de 'Le Napoleon 21 Breton Classic', dit is 'm toch helemaal? Ook in navy uitvoering! 

Ook erg gaaf voor mannen!
Ook erg gaaf voor mannen!

Het spreekt voor zich dat dit nieuwe Nederlandse merk duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan; deze kleding is immers tijdloos! Daarnaast gebruiken ze 100% natuurlijke materialen van topkwaliteit zodat de kleding lang mee gaat. Check hier alle soorten die Breizh.world nu in het assortiment heeft zitten en sla deze shop op onder je favorieten. Wanr, er worden regelmatig nieuwe uitvoeringen aan de collectie toegevoegd en hoe geweldig, dus altijd met the iconic stripe!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)