Super last minute cadeau: een cadeaubon!

Super last minute cadeau: een cadeaubon
Super last minute cadeau: een cadeaubon

Wat? Heb je nog geen kerstcadeaus in huis? Geen probleem, met een tegoedbon maak je zeker een goede beurt. En niet alleen nu, ook als straks de bon wordt geïnd. Twee keer plezier dus voor de gelukkige ontvanger. We zetten de leukste voor je op een rij.

Soak Urban Wellness
Een tegoedbon voor een wellness dag mag van ons altijd onder de boom liggen. En al helemaal als het er één van Soak Urban Wellness in Amsterdam is. In acht verbouwde zeecontainers zit een te gek wellness, super de luxe! Je kunt hier heen voor solo of duo sauna sessies, corona-proof dus want je komt niemand anders tegen in jouw wellness-room. En na de lockdown kun je bij Soak ook genieten van heerlijke sapjes en gezonde snacks. Super leuk om te combineren met een dagje Amsterdam.

Soak Urban Wellness
Soak Urban Wellness

Cosmic Box
Een cadeau voor iemand die op zoek is naar meer spiritualiteit in zijn of haar leven, dan geef je een abonnement op een Cosmic Box cadeau. Elke maand wordt er dan een themapakket gestuurd met leuke spullen om je spiritualiteit te ontdekken. Er zijn pakketten met bijvoorbeeld massagestenen, kaarten en thee maar er kan ook zomaar een yogales in zitten. Met deze box geef je dus élke maand een cadeautje!

Cosmic Box
Cosmic Box

Hallo Vogel
Och dit is ook zo leuk, zeker voor iedereen die dol is op vogeltjes. Rianne van Hallo Vogel schildert namelijk vogeltjes in je huis. Groot, klein, alleen of meerdere, alles kan. En ze lijken net echt! Met de Vrolijke Kerstmus cadeaubon kan de ontvanger een vogel naar wens in eigen huis laten schilderen. Wat een top cadeau!

Hallo Vogel
Hallo Vogel

Domaine de la dame
Dit is een echte topper, die we onlangs hebben ontdekt. Je kunt namelijk iemand wijnboer(in) laten worden! Hoe dan? Nou, door bij Domaine de la dame in een wijnstreek nabij Bordeaux wijnstokken te leasen en dan ben je volgens de Franse wet officieel wijnboer. Je least minimaal twaalf stokken per jaar en dat levert je na een mooie oogst zo’n 24 flessen wijn op. Van je eigen wijnranken dus, die vakkundig worden onderhouden door het team van Domaine de la dame. Wij zeggen saluutjes!

Domaine de la dame
Domaine de la dame

We love oldtimers
Fijn cadeau voor de hele familie of voor de autoliefhebber: een dagje op pad in een coole klassieker. Heerlijk in je eigen bubbel in een te gek voertuig de hele dag toeren. Er zijn Volkswagenbusjes, Kevers, Ford Mustangs, cabrio’s. You name it, We Love Oldtimers heeft het. Hiermee geef je een unieke belevenis en mooie herinneringen cadeau.

We love oldtimers
We love oldtimers

Metimebonaire
Dit is misschien wel een heel mooi cadeau om aan jezelf te geven: een weekje helemaal niks moeten en alleen maar genieten en uitrusten met Me-time Bonaire. Of misschien gun je je lieve vrouw, vriendin, moeder die het afgelopen jaar keihard heeft gebuffeld wel die week ontspanning. Bij deze reisorganisatie voor vrouwen (sorry guys) kun je kiezen voor bijvoorbeeld een culinair of een relax to the max pakket. Wedden dat ze blij zal zijn?

Me-time Bonaire
Me-time Bonaire

VT Wonen
Altijd leuk, een abonnement op een tijdschrift. VT Wonen verrast elke maand weer met interieur- en stylingtips, jong design talent, originele producten en de leukste musthaves. Wij zijn al jaren fan en blijven ons verbazen over al dat moois op het gebied van wonen.

VT Wonen
VT Wonen

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)