SUIKERSPIN designs

cotton candy side-table
cotton candy side-table

Kunst in je huis! Een mooi bijzettafeltje gevuld met roze suikerspin! Ontsprongen uit de creatieve geest van kunstenares/designer Martijntje Cornelia: de Candy floss master. Zij experimenteert heel veel met het materiaal suikerspin. Hét materiaal voor haar om mee te ontwerpen. Zo ontstaan prachtige suikerspin kunstwerken en objecten in haar atelier.

De Cotton Candy side-table is een veranderlijk tafeltje gevuld met vers gesponnen luchtige suikerspin. Een kunstwerk voor in je interieur! Bijzonder tafeltje met een houten vintage onderstel met een glazen stolp top. Met daarin vers gesponnen suikerspin.

een echte eyecatcher
een echte eyecatcher

Dit kunst tafeltje is een prachtig eyecatcher voor in je interieur. Staat mooi in kleurrijke interieurs maar ook prachtig in minimalistische interieurs waardoor het Suikerspin tafeltje extra de aandacht trekt.

kunstwerk in beweging
kunstwerk in beweging

Naarmate je het tafeltje langer hebt staan verandert het suikerspin landschap en daalt het langzamerhand en verandert het. Zo mooi.. Een kunstwerk in beweging! Daarna kan je het altijd weer bijvullen met verse suikerspin. In allerlei kleurtjes als je wilt ;-) Of gebruik je het tafeltje tijdelijk als grote stolp om je eigen design schatten in te bewaren.

uniek en mooi
uniek en mooi

Martijntje Cornelia experimenteert heel veel met het materiaal suikerspin. Zo ontwierp ze ook deze bijzonder hangers om een prachtig halssieraad mee te creëren. Door verse suikerspin bloot te stellen aan zijn omgeving verandert het van fluffy, zacht en uiteindelijk droogt het in en zorgt Martijntje Cornelia ervoor dat het net op echte natuurstenen gaat lijken! Elke candy-rock is net iets anders dan de vorige omdat het materiaal zich steeds anders vormt. Een uniek sieraad voor bij je outfit, gegarandeerd aandacht.

een kunstwerk in je oren
een kunstwerk in je oren

Prachtig om deze getransformeerde suikerspin als candy-rocks in oorbellen te verwerken. Waardoor een exclusief sieraad ontstaat. Zo maakt deze designer een meubelstuk of sieraad tot een heus kunstwerk!

Liefs Sandra van Studiodewinkel

*Photocredit: Willemijn Bos.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)