Style je tuin

sfeervol
sfeervol

In dit blog neem ik je mee naar één van de vele snoepjes van Flavourites: The garden store. Hier vind je volop inspiratie en prachtige producten om je tuin op te fleuren en te stylen. Oftewel; een webshop vol meubels en accessoires voor je tuin of terras waar je blij van wordt. 

Het zit ‘m in de details
Oké, oké, deze gave theepot en theekoppen heb je misschien niet per sé nodig maar wat zijn ze leuk voor op de tuintafel! Met dit soort bijzondere accessoires maak je jouw tuin net even wat spannender. En als je toch bezig bent, deze letter verlichting voor buiten is wel heel origineel!Dus gooi open die tuindeuren en maak het buiten net zo gezellig als binnen!

strak en sfeervol
strak en sfeervol

Werkplek in de tuin
Zie hier mijn kantoor van afgelopen weken! Het freelance bestaan heeft heel veel voordelen maar thuis werken is toch wel het grootste pluspunt. Zo fijn om in alle rust te kunnen schrijven en als ik dat in de tuin kan doen is mijn dag sowieso al geslaagd. Mooi meegenomen: ik krijg heel veel inspiratie van buiten zijn en groen om me heen, zeker als de styling on fleek is! Hieronder mijn tips om ook van jouw tuin een plaatje te maken!

at the office
at the office

For the love of grey
Omdat grijs altijd goed is en het zo makkelijk te mixen is met andere naturel tinten zijn deze bloempotten perfect. Zet er een paar in verschillend formaat bij elkaar want voor planten geldt, hoe meer hoe beter!

betonlook
betonlook

Oud en nieuw
Voor zowel binnen als buiten vind ik het leuk om oude meubels op te knappen en te combineren met moderne items. Zo staan er aan mijn brocante ronde eettafel, strakke, grijze stoelen van VT wonen. Love it! Ook buiten kun je dit heel goed toepassen. Ga bijvoorbeeld voor een verweerde teakhouten tafel met moderne, witte stoelen. Met zo’n verrassende combi wordt het nooit saai.

witte stoelen
witte stoelen

Buitenkeuken om van te dromen
Buiten eten is bij ons favoriet en als we er de ruimte voor hadden zou deze beauty bovenaan mijn verlanglijst staan! Want dit is niet zo maar een buitenkeuken maar een volwaardig keukenblok met alles erop en er aan. Hij wordt op maat gemaakt en geleverd met alle accessoires waar jij blij van wordt. En weer in die mooie beton look die nooit verveelt. 

buiten kokkerellen
buiten kokkerellen

Ik droom nog even verder!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)