Studiodewinkel op Flavourites Feest

Een lief tegeltje met een erg fijne tekst!
Een lief tegeltje met een erg fijne tekst!

Het waren 2 drukke en gezellige dagen op het Flavourites Feest! Op een mooie locatie, in de Werkspoor Kathedraal in Utrecht. Op vrijdag 19 mei begon voor ons de dag van het opbouwen. We werden meteen verrast door een te leuk cadeautje van Marije & Natascha van Flavourites.

Een lief tegeltje met een erg fijne tekst! Het tegeltje heeft een mooi plekje in onze stand gekregen. Tussen de popjes van Lammers en Lammers stond ze te pronken!

Rechts op de foto, de merel op het omgekeerde bordje van Lenneke Wispelwey
Rechts op de foto, de merel op het omgekeerde bordje van Lenneke Wispelwey

Erg leuk om een deel van onze collectie op dit mooie Feest live te laten zien. Voor ons is het ook altijd weer fijn om het design uit onze collectie mooi te stylen in de stand. Normaal staan ze netjes opgeslagen in de voorraad stellingen. Des te leuker om ze zo samen te zien! De merel kreeg een mooi plaatsje op een omgekeerd bordje van Lenneke Wispelwey.

Goed gestyled!
Goed gestyled!

Er was genoeg te bleven en te zien op dit feest. Het nostalgische reuzenrad was een mooie eyecatcher in de ruimte. Te zien vanuit de hele hal. Op meerdere plekken waren er terrasjes gemaakt die mooi waren gestyled.

De portretomat!
De portretomat!

Er waren ook veel designers die leuke activiteiten hadden of workshops gaven waar je gratis of tegen een kleine vergoeding aan mee kon doen. Ik heb op zondag samen met mijn dochter, die deze dag graag mee wilde helpen op de stand, ons laten vereeuwigen op papier. Flavio Salsano maakte een lief portretje van ons tweetjes in de stand van De Snorfabriek. Het was een leuke ervaring om voor zijn mooi gemaakte Portretomat te zitten. Het geld schuif je op het einde door een sleuf en het portret wordt je aangegeven door de grotere sleuf onderaan. Te leuk! 

Een feest om de stand van Geertje Aalders te bezoeken!
Een feest om de stand van Geertje Aalders te bezoeken!

Het was ook een feest om de stand van Geertje Aalders te bezoeken van de webshop 12nicethings.com! Haar prachtige knipkunst was hier mooi bij elkaar te zien. De nieuwe designs, de wandobjecten van insecten, waren zo mooi!

Links de poster van Pimpelmees.com
Links de poster van Pimpelmees.com

De styling van de het hele event was erg tof. Zo zag je overal bijzondere posters hangen. Waaronder ook deze van met de fijne quote: ’Every day is one step closer to summer’ En bij de grote rollerskate baan waren zit-nissen geheel bekleed met glitter stof. De lampjes die daar weer in hingen zorgden voor mooie gekleurde schitteringen!

De prachtige dames van ... The Rolling Amazons!
De prachtige dames van ... The Rolling Amazons!

The Rolling Amazons waren prachtig gekleed! En waren subliem op de roller-skates! Op de rollerskate baan lieten ze hun kunsten zien en hielpen kinderen met rollerskaten. Ze kwamen ook onze stand voorbij gerold en dat zorgde voor dit mooie plaatje! Bedankt ladies!

De vogel links (van Myrte) is nu in mijn bezit!
De vogel links (van Myrte) is nu in mijn bezit!

Artist Myrthe was live aan het schilderen. Erg mooi om te zien hoe ze een aquarel tekening opzet. De porseleinen borden die ze ontwerpt zijn 1 voor 1 ook prachtig geïllustreerd met een mooie tekening van haar hand. Originele werken waren ter plekke ook te koop. Dit kon ik niet weerstaan dus ik ben nu de gelukkige eigenaar van de tekening van de fel gele/zwarte vogel!

Voel de klei tussen je vingers bij Bamkeramiek
Voel de klei tussen je vingers bij Bamkeramiek

Bij Bamkeramiek kon je zelf het draaien leren! Voel de klei tussen je vingers! Ik zag veel mensen voorbij onze stand komen met witte spetters op hun gezicht en op hun kleding, helemaal met een voldaan gevoel! Mijn dochter en partner hebben het ook even geprobeerd. Ze vonden het heel leuk maar toch best nog heel moeilijk. Het ziet er altijd makkelijker uit dan het is. Bamkeramiek geeft ook cursussen, dus wie weet zoek je een nog een leuke nieuwe hobby? Check zeker even hun site!

Onze stand met rechts onze gezellige buurman, Patz
Onze stand met rechts onze gezellige buurman, Patz

Het waren twee hele leuke dagen. Erg fijn om klanten live te zien en te spreken in ons tijdelijke 'winkeltje'. Erg prettig om de complimenten live te horen. De leukste opmerking van een bezoeker was wel: "Ik vind alles zo mooi, ik wil wel jullie hele stand kopen". Door onze vrolijke buurman was dit weekend ook erg gezellig. Circus Patz verkoopt avonturenboeken met prachtige verhalen voor kinderen. Zie zijn site, de mooiste avonturenspulletjes voor jonge avonturiers. Een aanrader als je een bijzonder cadeautje zoekt het voor een avontuurlijk kind.

Binnenkort in de webshop!
Binnenkort in de webshop!

Op de houtenachterwand van onze stand kwamen de borden van designer Esther Derkx extra goed tot z'n recht! Mooi om diverse zwart witte design samen te combineren. Het konijn met de gouden oren en de bijzondere zeemeerminnen zijn zo gloed nieuw dat je ze nog niet in onze webshop terug vindt maar ze komen er snel op!

Iedereen bedankt voor jullie komst! En Marije & Natascha bedankt voor dit fijne event! Gefeliciteerd met jullie 10 jarig bestaan & nog heel veel jaren toegewenst.

Tip: Heb je zin gekregen in nóg zo’n feestje ? Kom dan naar het Flavourites Live event dat in november dit jaar wordt gehouden! Studiodewinkel.nl zal je daar zeker weer live aantreffen. Tot ziens!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)