Strandseizoen geopend!

Slapen in een design strandhuisje
Slapen in een design strandhuisje

1 april geweest, het strandseizoen is geopend! De strandtenten staan weer opgesteld. Op een zonnige dag is het heerlijk toeven achter het glas. We kunnen weer genieten van zon, zee en strand met een goed glas wijn in onze hand! Nog fijner is het om niet meer weg te hoeven van zee en lekker te blijven slapen. De komst van de strandhuisjes in Nederland maakt dit mogelijk! Mocht je de kans hebben, boek een keer een weekendje of vakantie op het strand, een onvergetelijke ervaring. Ik tip je graag een paar bijzondere locaties!

Slaapstrandhuisjes Zeeland
Ook op het strand van Nieuwvliet-Bad in Zeeland staan nieuwe slaapstrandhuisjes. Het design is oogstrelend en goed overdacht. De huisjes hebben een terras aan de oostkant voor de opkomende zon en eentje aan de westkant om de zon in de zee te zien zakken. Deze huisjes staan ook nog eens op de schoonste stranden van Nederland, wat wil je nog meer

De leuk ingerichte strandhuisjes in Kijkduin
De leuk ingerichte strandhuisjes in Kijkduin

HaagseStrandhuisjes
Op het strand bij Den Haag (Kijkduin) staan sinds kort 20 nieuwe strandhuisjes. Houten huisjes die niet alleen heerlijk zijn om in te slapen, ze zijn ook nog eens leuk ingericht! Stoere spijkerstof op de stoelen, kussens in marinelook, een robuuste houten tafel… zelfs met een dagje minder mooi weer is het hier genieten. De perfecte look & feel voor een verblijf aan het strand. Zie jij jezelf al zitten, in die ligstoel op de veranda? Luisterend naar de meeuwen, de golven die op de kust kapot slaan en het ruisen van de wind… waar wacht je nog op? Er zijn deze zomer nog wat plekjes vrij!

Spijkerstof op de stoelen!
Spijkerstof op de stoelen!

Strandhuisje kopen?
Ben je zo dol op het strand dat je er eigenlijk nooit meer weg wilt?  Koop een strandhuisje en je zit het hele seizoen gebakken! Regelmatig worden er via Strandhuisjes.info huisjes aangeboden. Investeer in een nieuw te bouwen designhuisje aan zee of kies voor een ouder exemplaar in Wijk aan Zee, Hoek van Holland of IJmuiden. Met een creatieve pimpactie maak je je eigen paradijs aan zee!

Relaxen op de veranda
Relaxen op de veranda

 

Hmmm... wat dacht je van een eigen huisje?
Hmmm... wat dacht je van een eigen huisje?

 

reacties op dit blog (2)

03 mei 2016
miss MIMPI
Ziet er waanzinnig gaaf uit...
10 april 2016
José van Goor
Hoeveel kost het om zo'n huisje te huren?
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)