stijlvolle winterlichtjes

Wat een sfeertje
Wat een sfeertje

De tijd is weer aangebroken om je huis weer te verlichten met kaarsjes nu het buiten wat sneller donker wordt. Kaarsjes brengen niet alleen warmte met zich mee maar ze geven ook een gezellige sfeer. Hoe meer kaarsen hoe beter! Want wat is er lekkerder dan bij kaarslicht een boekje te lezen of omringt te zijn met je vrienden om weer eens lekker bij te praten terwijl er overal kaarsje flikkeren... Het is niet alleen leuk om je kaarsen neer te zetten maar helemaal om op te hangen. Deze metalen schaaltjes zijn té leuk! Zie je ze al hangen aan de wand bij de favoriete zithoekje? Leuk in verschillende hoogtes, waxinelichtjes erin, lucifertje, lampen uit en heerlijk tot rust komen.

En met deze strakke kandelaar geef je je kaars alle tools om te shinen!

Vaak is simpel het mooist
Vaak is simpel het mooist

Maison Koos heeft geweldige dinerkaarsen met een kleurverloop. Alhoewel groen toch echt míjn kleur is ben ik stiekem ook wel erg fan van deze diep denim blue ...

Wouw wat een mooie kleur blauw!
Wouw wat een mooie kleur blauw!

Ook in je badkamer is het fijn om kaarsjes te branden. Laat je bad eens vollopen na een lange (koude) dag en geef de heerlijke Meraki geurkaars van Nordic Living een mooi plaatsje. Deze kaars verspreidt de geur van fris gewassen katoen. Dat is echt genieten geblazen..

Naast de heerlijke geur is hij ook heel mooi
Naast de heerlijke geur is hij ook heel mooi

Bleq. is één van mijn favorieten! De producten in de shop zijn stuk voor stuk plaatjes! En wat vinden jullie van deze betonnen kaarsenstandaard? Leuk om te combineren met de andere kandelaars van Bleq. Want dat is het leuke; alles past bij elkaar! Alle houders voorzien van een zwarte kaars en viola!

Mooi zwart
Mooi zwart

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)