Stijlvolle kerstdecoratie voor een gezellig huis

Grote papieren kerstster van Delight Department
Grote papieren kerstster van Delight Department

Ben je team Sinterklaas of team Kerstmis? Als je bij de tweede hoort, dan begint jouw xmas-hart vast sneller te kloppen bij het zien van al die mooie kerstversieringen die nu overal in de winkels liggen. Wij gingen ook op zoek en vonden vast een aantal kerstdecoraties waarmee je het in huis al heel gezellig en heel kerstig kunt maken.

Is het een sneeuwvlok of is het een kerstster? Wat het ook is, deze knisper witte knapperd hierboven van Delight Department is echt te gek en op en top Kerstmis! Hij is gemaakt van stevig papier en heeft een doorsnede van maar liefst 30 cm. Hang ‘m aan een mooi lint of draadje tegen een gekleurde achtergrond of bij het raam. Wedden dat je deze eyecatcher nog heel lang laat hangen.

Ho ho ho, Merry Xmas met deze textielposters van MOODZ
Ho ho ho, Merry Xmas met deze textielposters van MOODZ

Wat ons betreft is het nu echt tijd om je huis onder te dompelen in kerstsferen. Kerstboom? Check! Lichtjes? Check! Haardje aan? Check! Iets voor aan de muur? Bijna check! Deze leuke textiel posters zijn met liefde en aandacht gemaakt door MOODZ. Dankzij de twee houten stokken voor boven en onder de textiel poster, heb je hem echt binnen no-time opgehangen en creëer je meteen een fijne kerstsfeer.

Duurzaam geproduceerde houten kerststerren van Lovi
Duurzaam geproduceerde houten kerststerren van Lovi

Oh wow, hoe mooi zijn deze houten sterren van het Finse Lovi! Eén zo'n ster is al een echte eyecatcher voor aan de muur of aan het raam, maar nog mooier is het om een setje in verschillende maten (24cm, 36 cm en 48cm) bij elkaar te hangen. Je shopt ze bij Thuis bij Kaat in een mooie naturel wit of een warm cinnamon brown. 

Onmisbaar in december: kerstverlichting
Onmisbaar in december: kerstverlichting

Een echte must have als je het kerstig wilt maken in huis is sfeerverlichting. Nou, dat komt helemaal goed met de lampjes van Madam Stoltz die we spotten bij Deens. Dit jute lichtsnoer is maar liefst zes meter lang, super leuk om een donker hoekje mee te verlichten. En de grote Xmas bulb hoort er gewoon echt bij in deze tijd van het jaar.

Lief, subtiel en super sfeervol van Dille & kamille
Lief, subtiel en super sfeervol van Dille & kamille

Ah deze handgemaakte houten kaarsenstandaard met dennenbomen en paddenstoelen is zo mooi! En perfect om te gebruiken als adventskrans, want er passen precies vier kaarsen in. Zo tel je vanaf vier zondag voor kerst af tot het kerstfeest. Ook mooi: een fairtrade vilten krans met fris groene mistletoe en witte besjes, gemaakt door Nepalese vrouwen. En deze krans gaat jaren mee, dus hij is nog duurzaam ook.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)