Spelletjesavond!

Gamenight!
Gamenight!

Wat is er nou gezelliger dan een ouderwetse spelletjesavond? Of je nou even snel een kaartje legt met vrienden of een hele avond met het gezin hebt gepland. Het doet het gewoon altijd goed! En zeker als het vroeg donker is en buiten guur zoals nu. Dan kruip ik maar al te graag met vrienden om tafel met een goede fles wijn om tot in de late avond te kaarten.

Anno 2017 is het klaverjassen misschien wat achterhaald, daarom ging ik op zoek naar leuke nieuwe spellen voor het hele gezin! Bij Nemo Shop vond ik een Rubix Cube, lekker old school. Deze versie van 2x2 is voor beginners, fijn om mee te oefenen. Ik ben altijd jaloers geweest op mensen die met zo’n Rubix Cube overweg kunnen, ik bak er namelijk helemaal niets van!

Misschien moet ik het maar gewoon bij Rubix nail art laten...
Misschien moet ik het maar gewoon bij Rubix nail art laten...

Stiekem ben ik een echte puzzelfan, toen ik dit 3D exemplaar zag vond ik hem toch wel heel geestig. De puzzel is namelijk een Volkswagenbusje. Er zijn meerdere uitvoeringen van deze 3D puzzels, zo is er ook een eifeltoren. Gelukkig zijn de stukjes genummerd en zijn er geïlustreerde instructies om succes te garanderen.

Best geinig toch, zo'n 3D puzzel
Best geinig toch, zo'n 3D puzzel

Bij Meerleuks vond ik dit houten pinball knikkerspel. Ik ben echt gek op flipperkasten en vind dit exemplaar dan ook een geweldig alternatief. Een echte flipperkast in de garage was altijd (en stiekem nog steeds) mijn meisjesdroom. Maar vooruit, deze is ook helemaal leuk.

Mikado!
Mikado!

Meerleuks had gelukkig nog meer spellen. Mikado en Domino zijn toch ook wel klassiekers die het altijd goed doen en die elke spelletjesfanaat toch wel in zijn bezit moet hebben. En anders altijd leuk om nog een leuke DIY te doen met dominosteentjes, Pinterest staat er vol mee…

Domino day
Domino day

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)