slow living vintage store

slow living vintage store
slow living vintage store

Mensen! Wat maakte mijn hart een sprongetje toen ik op de url van de webshop Midori klikte. Ik kan me helemaal vinden in de woorden van eigenaar Odile: "I enjoy searching, collecting and giving new life to all treasures I find."

Haar oog en gevoel voor mooie items zie ik meteen terug in de bijzondere collectie die zij heeft samengebracht in haar webshop en showroom: vintage meubels (veelal uit Denemarken!) en andere unieke interieur stukken zoals deze prachtige Turkse vloerkleden en kussens.

De prachtige Turkse kussens. De collectie is uniek en handgemaakt!
De prachtige Turkse kussens. De collectie is uniek en handgemaakt!

De button objects alleen al maakt het regelmatig bezoeken van Moineau waard; ik word verrast en vind het inspirerend.

Kijkje in de showroom van Moineau
Kijkje in de showroom van Moineau

Bovendien, alles wat je ziet bij Midori is uniek en handgemaakt.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)