Sleutellabels voor meer overzicht

Sleutellabels voor meer overzicht
Sleutellabels voor meer overzicht

Sleutellabels zorgen voor meer overzicht in je garage, organisatie of werkplaats. Met een sleutellabel kan je eenvoudig alle sleutels labelen. Hierdoor zie je in een oogopslag welke sleutel waarvoor dient. Berg alle sleutels van je eigen organisatie of je klanten overzichtelijk en netjes op door ze te labelen. Er zijn diverse varianten en kleuren om uit te kiezen, zodat je systemisch kunt labelen.

Verschillende soorten sleutellabels
Er is altijd een sleutellabel te vinden dat aan jouw wensen voldoet. Kies bijvoorbeeld voor een simpele Quick-lock, een sleutellabel met een T-rib sluiting of voor een sleutelring. Alle labels zijn zeer stevig en eenvoudig beschrijfbaar met iedere pen. Hierdoor kan je direct informatie kwijt over de sleutel, zonder dat je eerst op zoek moet naar een geschikte pen. Wist je dat de sleutellabels na gebruik gewoon bij het plastic afval kunnen? Vervolgens worden ze gerecycled en krijgen ze een tweede leven. 

Overzicht in jouw garage
Vooral in garages en autobedrijven wordt veel gebruik gemaakt van de gekleurde sleutellabels. De labels hebben echter nog veel meer toepassingen. Geef bijvoorbeeld iedere afdeling in jouw organisatie een specifieke kleur en bewaar de sleutels met sleutellabels in een sleutelkastje bij de receptie. Ook voor de auto’s uit je leasevloot kan het prettig zijn om gebruik te maken van gekleurde sleutellabels. Je kunt veel tijd besparen door gebruik te maken van de vrolijke en herkenbare labels. Je hoeft niet eerst uit te zoeken waar een bepaalde sleutel voor dient, maar leest dit af van het labeltje. 

Verschillende soorten sleutellabels
Een van de meest populaire sleutellabels, is het labeltje van soepel kunststof dat aan een dubbele metalen ring hangt. Het label is beschrijfbaar en voorzien van een transparant venster. Deze voordelige sleutellabels geen lang mee en werken eenvoudig en effectief. Beschrijf het label of plak hier een etiketje op. Je schuift het label eenvoudig in de houder. Kies uit herkenbare kleuren zoals rood, blauw en groen. 

Er zijn ook sleutellabels die geschikt zijn voor bijvoorbeeld de verhuur van vakantiewoningen of in hotels. In dit geval heb je de keuze uit voordelige kunststof sleutellabels en stijlvolle labels van aluminium, RVS of messing. Daarnaast zijn er luxe hotelsleutelhangers die van een eigen logo of tekst voorzien kunnen worden.

Functionele en mooie sleutelhangers
Een sleutellabel biedt de oplossing in een zee van sleutels. Deze oplossing is veelzijdig, functioneel en voordelig. Jij staat nooit meer met een handvol sleutels bij het slot om de juiste sleutel op te sporen.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)