Sieraden waar je blij van wordt

Jewels with Flair
Jewels with Flair

Ken je dat? Je bent op zoek naar een paar bijzondere oorbellen, hebt precies in gedachten hoe ze eruit moeten zien, maar je kunt ze nergens vinden. Zó frustrerend. Oké, er zijn ergere dingen in de wereld, maar het kan je behoorlijk tot wanhoop drijven als je niet vindt wat je zoekt. Dat overkwam ook Erlinde Kramer en in plaats van te gaan voor second best, is ze haar eigen sieradenlijn gestart. Probleem opgelost! Flavourites’ Petra nam een kijkje in de sprankelende wereld van Erlinde van Jewels with Flair.

Ja ja ja, we blijven bij Flavourites meisjes die wel van sieraden en edelstenen houden. Wat dat betreft is Jewels with Flair voor ons een echte snoepwinkel. Er is zoveel moois te zien. Ik viel als een blok voor de lange handgemaakte sterling zilveren oorbellen met een facet geslepen druppel van rozenkwarts. Zo stijlvol. Niet voor niets wordt dit type oorhangers ook wel Maxima-oorbellen genoemd, onze koningin is immers een stijlicoon op het gebied van fashion en accessoires en een echte inspiratiebron voor veel designers.

Zo mooi, die fijne glinstering die Swarovski stenen geven!
Zo mooi, die fijne glinstering die Swarovski stenen geven!

Ook de sieraden met Swarovski stenen zijn -letterlijk- schitterend. Zelfs al met het kleinste Swarovski kraaltje heb je die o zo fijne glinstering. Ze hebben tegelijkertijd een chique en speelse uitstraling en dat maakt dat deze stenen bij elke trend passen. Zelf vind ik het heel leuk om een aantal armbandjes met een Swarovski steen te dragen en stiekem te spelen met het licht zodat je telkens weer dat sparkle and shine effect hebt. Ik word er blij van.

Vintage look met deze poppy lapsis steen in combinatie met zoetwaterparels
Vintage look met deze poppy lapsis steen in combinatie met zoetwaterparels

Houd je heel erg van sieraden met een chique, sophisticated uitstraling, dan passen zoetwaterparels vast heel goed bij jou. Ik had bij parels eerlijk gezegd altijd het beeld van oude, deftige dames of colliers die alleen gedragen mogen worden bij begrafenissen. Maar ik kon er niet verder naast zitten, want wat een prachtig materiaal is dit! Erlinde maakt klassieke oorbellen met barokparels, maar combineert ze net zo makkelijk met andere edelstenen. In de nieuwe herfstcollectie vind je bijvoorbeeld een gouden oorhaakje met een hangertje van een dieprode poppy jaspis steen én een zoetwaterparel. Wow! Heeft een beetje een vintage look, echt zo gaaf. En uit te breiden met een bijpassend armbandje en ketting! 

The maker at work: Erlinde Kramer
The maker at work: Erlinde Kramer

Geldt overigens voor de meeste sieraden van Jewels with Flair. Want inderdaad, Erlinde ontwerpt en maakt alle sieraden zelf in haar eigen atelier. De oorbellen, armbanden, kettingen en enkelbandjes zijn dus allemaal one of a kind, ook omdat de meeste edelstenen hun eigen natuurlijke vorm hebben. En het mooie is, je kunt een sieraad helemaal naar jouw wens laten samenstellen. Zie je bijvoorbeeld hele toffe zilveren oorbellen, maar wil je liever verguld zilver? Of wil je een custom made sieraad met een steen die voor jou heel bijzonder is, Erlinde regelt het voor je!

Tip van ons: zet Jewels with Flair onder je favorieten, geef het door aan je lief, of maak vast een verlanglijstje voor Kerstmis of je verjaardag. Want deze snoepwinkel wil je onthouden!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)