Shoppen op Live: deze stylish cadeaus

Mooie tissuebox camoufleert saaie tissuebox
Mooie tissuebox camoufleert saaie tissuebox

Als je zoals wij de hele dag met Flavourites en ons webshopevent Flavourites Live bezig bent, zie je de leukste spullen langskomen. Wordt mijn wishlist dan steeds langer? Nee hoor. Ik koop behoorlijk bewust. Meestal denk ik vrij lang na en áls ik iets koop, moet het gewoon goed zijn. Niet zo gek dus dat ik een aantal favoriete shops heb die vaak aan mijn wensen voldoen. Op het gebied van cadeautjes (voor anderen maar ahum - natuurlijk ook voor mezelf) is Houseofproducts.nl een topadresje al zeg ik het zelf. En yay - ze zijn er weer, op Flavourites Live! Hier een sneak preview van cadeautjes die altijd welkom zijn. Shop ze online of live op Flavourites Live!

Dit is dus écht een leuke aankoop:zo'n leuke tissuebox die je om een eenvoudig exemplaar van de drogist heen kunt zetten. Iets heel gewoons - dat doorgaans nou niet echt mooi is - wordt hiermee in één keer behoorlijk stylish. Je koopt de boxjes per stuk voor € 4,- (er zijn drie verschillende prints) of in een setje van drie (van € 12,- voor € 9,60).

Voor alle leuke kidsquotes
Voor alle leuke kidsquotes

Schrijf jij de leukste uitspraken van je kids ook op? Echt doen! Op het moment dat ze iets grappigs zeggen, denk je 'Dat onthoud ik wel...' maar neem van mij aan: dat lukt je niet. Gewoon meteen opschrijven, dan dan 't liefst in zo'n schattig boekje (€ 6,95). Op de voorkant en in het binnenwerk heeft het goudkleurige illustraties, en op elke pagina kun je een leuke quote en de datum kwijt. Ontzettend leuk ook om als cadeau te geven aan je vriendin, zus of je ouders - kunnen ze daar de quotes van je kids in noteren als de kinderen bij opa en oma logeren. Tipje: koop er meteen een paar, dit is altijd fijn om als cadeautje in de kast te hebben liggen! En mochten je kids nog klein zijn, denk niet dat ze geen grappige uitspraken meer hebben als ze in de puberteit zijn ('wat dacht je van 'La-me-nou met rust!' of 'Dat wordt betalen, pannenkoek' tegen z'n vader die een weddenschap verloren heeft). Hier ga je dus járen plezier van hebben!

Opgeruimd staat netjes
Opgeruimd staat netjes

Ik heb ze ook, en ze zijn echt ideaal. Ik heb het over deze mooie gekleurde opbergdozen. Eentje voor de zonnebrillen, een voor de sleutels, en - hahaha, vast herkenbaar - eentje voor bonnen. Structuur in huis en staat ok nog eens erg mooi in de werk- of slaapkamer. Vanaf € 4,- per stuk, ook te koop in mooie sets.

Enjoy your meal
Enjoy your meal

Dit vind ik zóóó leuk. Maar eerlijk is eerlijk: al sinds jaar en dag maken mijn kinderen hun eigen broodtrommel klaar. Misschien moet ik er gewoon stiekem eens zo'n leuk briefje in doen. Is de verrassing des te groter. En natuurlijk wat lekkers erbij. Voor een klein geluksmomentje midden op de dag! Je koopt deze broodtrommelbriefjes (of de variant liefdesbriefjes) als notitieblokje (€ 7,95) van 30 blaadjes met leuke quotes. Super attent hè. Echt om blij van te worden!

Altijd goed: een tegoedbon!
Altijd goed: een tegoedbon!

En als je het dan écht niet weet wat je shoppen moet voor je vriendin, collega, broer of buuf: een tegoedbon is altijd goed. En als ik heel eerlijk ben: zo'n stylish uitziende tegoedbon geeft toch wat leuker weg dan een plastic kaart van een van de grotere webshopreuzen. Hiermee laat je zien dat je origineel bent (want in dit boekje zitten 12 tegoedbonnen die je zelf kunt invullen, € 9,95) en dat je het feestvarken in kwestie een tof cadeau gunt. Kom het allemaal lekker bekijken op Flavourites Live, of ga nu alvast lekker online rondstruinen! Ik verheug me in elk geval al op de stand van Houseofproducts.nl!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)