Shop een babyhangmat: handig en stijlvol kraamcadeau!

Milieuvriendelijke én heel mooie geboortekaartjes
Milieuvriendelijke én heel mooie geboortekaartjes

Bij Flavourites treffen we eigenlijk continu ondernemende types. Tja - je bent een verzamelplek voor unieke (online) adresjes of niet, hè. Is altijd heel inspirerend, vooral als mensen een eigen product op de markt brengen. De mannen achter Hangloosebaby.com zijn ook ondernemers van dit kaliber. Bedachten een uniek topproduct - een babyhangmat die je ook als speelkleed kunt gebruiken, alias de Hangloose Baby - en zetten dit supergoed in de markt. Wat denk je? Maakt een van de oprichters ook nog heel leuke geboortekaartjes met z'n eigen drukkerij! Wat leuk. Tijd om hier meer over te weten te komen! 

Eerst de Hangloose Baby. Dit is echt zo'n ontzettend leuk product. Het is dat ik zelf geen baby's meer heb, maar anders had ik deze direct op mijn wishlist gezet (tipje: een geweldig cadeau om met een groepje vriendinnen te geven aan je zwangere of pas bevallen vriendin!). Hangloose Baby is een prachtig gemaakte babyhangmat, die al eerder bekroond werd met de Baby Innovation Award. Hierin ligt je baby helemaal ergonomisch, zwevend boven de box. Is je ukkepuk te groot geworden voor de hangmat, dan kun je 'm gebruiken als speelkleed. Ideaal, zo'n multifunctioneel product. Er zijn trouwens net weer nieuwe kleuren (oker, roze, petrol) aan de collectie toegevoegd, echt prachtig.

Ocher Feather
Ocher Feather

Hangloosebaby.com is opgericht door vijf vaders. Ik zie het helemaal voor me: de een heeft verstand van produceren, de ander van financiën, de volgende is super creatief... en dan the best of all worlds combineren en iets maken dat ieder afzonderlijk nooit was gelukt. En dat werkt natuurlijk 't allerbeste: op het moment dat je zelf midden een bepaalde fase in je leven zit, het ideale product bedenken én het gewoon in de markt zetten. Hoewel, 'gewoon'... in de praktijk werkt dat natuurlijk nooit zo. Het lijkt misschien heel logisch en gemakkelijk als een product eenmaal te koop is, maar geloof me: daar gaat vaak een jarenlange periode van bloed, zweet en tranen aan vooraf. En er komt zo waanzinnig veel creativiteit bij kijken. 

Pinky Feather
Pinky Feather

Het is dus niet heel gek dat de oprichters achter Hangloosebaby.com nogal ondernemende types zijn. Zo heeft papa Thomas ook nog een milieuvriendelijke, ambachtelijke drukkerij. En wat denk je? Hij maakt te gekke geboortekaartjes! Van lekker dik materiaal, bijvoorbeeld. Of met witte letters (mooi!). Van gerecycled papier, of met reliëf. Er is van alles mogelijk. 

Petrol Oker Geel
Petrol Oker Geel

Fijne tip voor je zwangere zus, vriendin, collega of wie weet voor jezelf! Een heel fijne start van de babytijd!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)