SALE bij POM Amsterdam!

My favourite
My favourite

Ik vind ze prachtig en ben zelf ook de gelukkige eigenaar van enkele exemplaren: shawls van POM Amsterdam. Wat een mooi label hè! En het goede nieuws is: ze zijn nu in de SALE, dus mocht je jezelf, een vriendin, je moeder of zus willen verwennen... Sla nu je slag!

We kennen ze al een aantal jaartjes en eerlijk is eerlijk: we vinden POM Amsterdam steeds leuker worden. Wat begon met alleen shwals is inmiddels uitgegroeid tot een fantastische business met ook kussens, jassen en zelfs een eigen parfum. Ik pik even een paar van mijn favorieten uit de SALE collectie voor je! Allereerst deze pastelroze met stoere blauwe band. De combi stoer - lief spreekt mij persoonlijk altijd zeer aan. En ik houd van roze. Ja, dit is echt mijn lievelingsexemplaar uit deze collectie. Hmmm... ik mag van mijn vriendinnen nog een verjaardagscadeau uitzoeken. Van € 59,95 nu voor € 44,95. Zal ik...?

Helemaal dubbel, extra mooi
Helemaal dubbel, extra mooi

Deze dubbelzijdige én dubbel gemaakte shawl van de speciale stof cupro vind ik ook mooi vanwege de mooie matching tinten en de grafische vormen van boten. De ene kant is mint-wit gestreept, de andere kant heeft het botenpatroon in de kleur lavendel. Dit is wat POM Amsterdam zegt over dit chique exemplaar: 'cupro is een duurzame stof gemaakt van de overgebleven zaadjes van de katoenplant. De stof voelt aan als zijde, maar ademt als katoen. De perfecte stof voor warme zomerdagen en nachten. Maak je niet druk om de wind in je gezicht, met het dragen van deze geweldige shawl. Mooi zeg! Van € 99,95 voor € 69,95.

Aan beide kanten leuk
Aan beide kanten leuk

Of deze, met palmboompjes. Op twee manieren te dragen, dus pas 'm aan aan je stemming of outfit! Van € 59,95 voor € 44,95.

Helemaal in stijl: de kussens van POM Amsterdam
Helemaal in stijl: de kussens van POM Amsterdam

En nu je er toch bent... check die prachtige kussens. Niet goedkoop en ook niet in de SALE (€ 69,95 zijn ze), wél erg mooi. 

reacties op dit blog (2)

24 juli 2017
Alice
Ja, doen Natascha! Hij is mooi!!
24 juli 2017
Meike
Zou super zijn past top bij onze nieuwe geverfde muren.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)