Shake it baby!

Sweet memories...
Sweet memories...

Ken je deze sneeuwbollen nog? Ik schrijf 'nog' want mij doen ze denken aan vroeger; ik had een gigantische verzameling 'sneeuwtjes'. Onlangs heb ik ze herontdekt, bij Shake-it-baby.com!

En echt joh, opruimen en oude spullen de deur uit doen kan ontzettend opluchten. Maar dat ik al die 'sneeuwtjes' heb weggedaan... Ik weet niet eens meer wat ik ermee gedaan heb. Tegenwoordig, als iets een fijne herinnering is, maak ik er een foto van voordat zoiets de deur uitgaat. Vanzelfsprekend onder het mom, gelukkig hebben we de foto's nog...! Ik was mijn verzameling dus helemaal vergeten totdat ik de snowglobes van Shake-it-baby.com tegenkwam. Pling! Sweet memories!

(Her)ontdekt dankzij Shake-it-baby.com, de 'sneeuwtjes'!
(Her)ontdekt dankzij Shake-it-baby.com, de 'sneeuwtjes'!

En wat hebben ze dát op een creatieve en leuke manier gedaan zeg; de 'sneeuwtjes' opnieuw op de markt brengen in een moderne jas!

De snowglobes van Shake-it-baby.com zijn van een geweldig XL formaat!
De snowglobes van Shake-it-baby.com zijn van een geweldig XL formaat!

Bedenkster van het concept Shake-it-baby.com is fotografe Marie-José. En dat heb je meteen door als je de mooie foto's in de snowglobes ziet! Klik maar eens op een thema dat je aanspreekt, bijvoorbeeld Animals of Freedom. En draai je de snowglobe om dan lees je achterop een bijzondere quote, vaak erg grappig en altijd als inspiratie bedoeld.

Leuk: draai je de snowglobe om dan lees je een inspirerende quote (erg hilarisch af en toe!)
Leuk: draai je de snowglobe om dan lees je een inspirerende quote (erg hilarisch af en toe!)

Wat ook erg gaaf is, je kunt deze snowglobes openen zonder dat er water gaat lekken (zoals vroeger)! Omdat deze snowglobe uit twee gedeelten bestaat zodat je er zelf heel eenvoudig een andere afbeelding of foto in kunt doen. En als je zelf een nóg leukere tekst hebt bedacht dan kun je die natuurlijk ook vervangen. Tof idee toch? 

Liever met een andere held shaken? Personaliseren is easy!
Liever met een andere held shaken? Personaliseren is easy!

Als ik straks een beetje een verzameling heb van mijn 'sweet memory-maar-mag-weg-items' stop ik die in zo'n snowglobe. Op naar mijn (her)nieuwe verzameling.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)