Scandinavische beauty's

Onderzetters met grafische patronen
Onderzetters met grafische patronen

Vorige week schreef ik een blog over mijn fijne weekend in Kopenhagen. Zo'n fijne stad, ik vond het er heerlijk! Ik blijf nog even in Scandinavische sferen met drie tips uit de webshop Uit 't Noorden. In deze webshop vind je - je raadt 't al - mooi spul uit Scandinavië.

Mijn oog viel op deze onderzetters van BY MAY. Mooi hè, die grafische patronen. Ze zijn er in meerdere kleuren en komen in een setje van vier stuks met verschillende patronen. Gemaakt van siliconen, gemakkelijk schoon te maken en ze blijven goed liggen. Mooi zijn ze.

Maak eens een groene muur
Maak eens een groene muur

Ik houd van groen en van planten. Niet dat ik groene vingers heb... helaas. Met deze Vertiplants maak je gemakkelijk een groene muur. Hang er een paar bij elkaar en het resultaat is indrukwekkend! Je kunt er natuurlijk ook andere spullen in stoppen. Handig voor in de hal!

Mooie theedoek
Mooie theedoek

Op de een of andere manier heb ik een zwak voor mooie theedoeken. Soms zou ik ze wel willen inlijsten, zo mooi kan ik ze vinden. Deze theedoeken zijn ook van BY MAY en mogen wat mij betreft zo aan de muur. Mooi ook weer met die grafische patronen.

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)