Reizen op maat

Ontspannen en ontdekken.
Ontspannen en ontdekken.

Het klinkt misschien voorbarig in deze regenachtige winter, maar de meeste mensen zijn al bezig met het boeken van een vakantie. Natascha schreef vorrige week al twee blogs over originele vakantie bestemmingen en bestemmingen weg van de massa in Italië.  Maar ook ik heb niet stil gezeten. Dit jaar zijn we, mijn vriend en ik, op zoek naar een gave vakantie waar relaxen en ontdekken centraal staat. In mijn zoektocht kwam ik bij een gaaf adresje dat bij ons online staat: Lasperlasreizen.nl.

Lasperlasreizen.nl heeft iets wat ik nog niet veel vaker heb gezien. Een reisbureau met unieke adresjes, dat hebben we al wel eens eerder gezien. Maar Lasperlasreizen.nl heeft alle hotels, villa's en plekjes eerst zelf bezocht en zo een super gave selectie gemaakt. Op hun website kun je een soort van 'modelreizen' boeken waarna ze alles naar je eigen wensen aanpassen.

Ook een mooie omgeving is belangrijk.
Ook een mooie omgeving is belangrijk.

Meteen viel mijn oog op een rondreis in Italië met de naam 'de Toscaanse droom'. Tijdens deze veertiendaagse rondreis begin je in Florence en ga je via Lucca, Volterra, Siena, Montepulciano naar Arezzo. Van mijn vakanties in Italië heb ik prachtige herinneringen aan Florence, Siena en Montepulciano. Lasperlasreizen.nl heeft onderweg de mooiste logeeradressen voor je geregeld. 

Logeren om de mooiste adresjes in Italië
Logeren om de mooiste adresjes in Italië

Maar niet alleen Italië staat in het lijstje van Lasperlasreizen.nl. Ook Andalusië, Spanje, Griekenland en Portugal komen aan bod! Zo zou ik mijn persoonlijke vakantie wel willen boeken.

Lasperlasreizen.nl gaat naar nog veel meer mooie bestemmingen.
Lasperlasreizen.nl gaat naar nog veel meer mooie bestemmingen.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)