Reistip: bij deze website scoor je de goedkoopste vliegtickets!

Reistip: bij deze website scoor je de goedkoopste vliegtickets!
Reistip: bij deze website scoor je de goedkoopste vliegtickets!

Zin in een inspirerende stedentrip? Of in de koude wintermaanden even de zon opzoeken? Een vakantie zoeken en boeken is zó fijn. Maar ai... vakanties zijn ook duur. Laatst vertelde een vriendin over de website Vliegennaar.nl. Dit is een briljante website, die voor jou de goedkoopste vliegtickets én vaak hotels spot. We namen de proef op de som en ja hoor: een retourtje New York voor € 251,-. Of 15 dagen naar Aruba inclusief verblijf voor € 1.090,-. Of wat dacht je van deze: een retourvlucht & verblijf in Pisa voor - hou je vast - € 136,-. Bizar toch? We leggen uit hoe het werkt!

Bij Vliegennaar.nl houden ze van speuren. Naar leuke en goedkope reisbestemmingen dan, hè. Nu vinden wij dat ook heel leuk, maar echt... soms zien we door de bomen het bos niet meer. Er is zóveel. En gaan we vliegen vanaf Ansterdam, Eindhoven of toch maar vanaf Düsseldorf of Brussel? Voor je het weet ben je een paar avonden aan het speuren en heb je nog niets geboekt. Hier zaten we over te klagen bij vriendinnen, komt er één slimmerik met de supertip Vliegennaar.nl. We hadden er nog nooit van gehoord, maar het is echt zo'n briljante website. Voer je favoriete bestemming in en je krijgt een snel en handig overzicht van de goedkoopste tickets. Hierboven geven we al wat mooie voorbeelden, maar je moet gewoon lekker gaan speuren naar bestemmingen die op jouw wishlist staan.

Allerbeste deals

Doordat Vliegennaar.nl elke dag overzichten ontvangt van nieuwe vluchtaanbiedingen, kunnen ze heel snel de allerbeste deals eruit vissen. Let op: je moet er vaak wel snel bij zijn. Het is daarom slim om je te abonneren voor hun Flight Alerts. Je kiest een bestemming, geeft het maximum te besteden bedrag op en eventuele extra opties, zoals luchthavens waarvandaan je zou willen vertrekken. Dit is een gratis service, en omdat je alleen mails krijgt van de bestemmingen die je wilt ontvangen hoef je niet bang te zijn dat je gespamd wordt! Op het moment dat er scherpe aanbiedingen zijn, ontvang je een mailtje. En... dit kan ook een rit per trein of bus zijn, als dat een goede deal is. En soms zitten er ook hotelovernachtingen bij. Vaak zo spotgoedkoop, je weet niet wat je ziet!

Erros Fares

Wat misschien nog wel het leukste onderdeel is op de website, zijn de Error Fares. De naam zegt het al: eigenlijk zijn het foutieve tarieven die eh... dus gewoon in jouw voordeel uitpakken! Want ja, ook bij luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus worden wel eens foutjes gemaakt. Soms zijn het last minutes, maar het kunnen ook vluchten zijn die pas over een paar maanden vertrekken. Ontzettend slim dus om eerst hier te kijken voordat je een vakantie boekt, of als je zin hebt in een spontane trip naar de zon met je bestie, je lief of even lekker in je uppie. Wist je dat ze bij Vliegennaar.nl ook wel eens Business Class vluchten tegenkomen die verkeerd geprijsd zijn? Hoppa, die komen dus ook meteen op de website te staan! Je kunt je voor de Error Fares Alert aanmelden als je op de hoogte wilt blijven van deze te gekke aanbiedingen. En tja, wie wil dat niet? We kunnen je vertellen: wij hebben ons meteen aangemeld... Je weet nooit wat er op je pad komt, en het is ook gewoon spannend om zulke mails te ontvangen. Even lekker wegdromen... Goeie tip van Saar van Vliegennaar.nl: stel je bucketlist samen van de bestemmingen die je nog wilt zien en je krijgt deze alerts in je mailbox. Echt slim om te doen! En ondertussen maak je lekker Pinterest-boards aan van je favo bestemmingen en droom je alvast een beetje weg...

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)