Regen. Wat een geluk!

Yay! Het regent!
Yay! Het regent!

De regenjas is alweer een hele tijd terug van weggeweest! Je hoeft je niet meer te schamen als je op de fiets stapt terwijl de regen met bakken uit de lucht komt vallen. Want regenjassen zijn helemaal on trend en super leuk! En het mag dan wel een zachte herfst zijn, we krijgen in Nederland ook genoeg regenachtige dagen voorgeschoteld. Gelukkig!! Wij trekken gewoon een fijne regenoutfit uit de kast. 

Het Deense merk Rains heeft ze in heel veel soorten, maten en kleuren. Hipinderegen.nl, de naam zegt het al, heeft alleen maar hippe kleding die met respect voor mens, dier en milieu is gemaakt. De praktische jassen van Rains zijn gemaakt van gerecyclede materialen zoals PET flessen. Ook leuk aan deze jassen is dat ze door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden. Dus je kunt gewoon elkaars jas aan, zonder gedoe!

Altijd stylish in de regen!
Altijd stylish in de regen!

Een regen outfit is natuurlijk niet compleet zonder een regenbroek. En dan bedoelen we niet zo’n vormeloos en onflatteus grijs geval, maar een hele toffe zoals die van LQSL. Met namen als Ska, Lots of love en Into the wild spatten de duurzame geproduceerde regenbroeken van het scherm. Zo willen wij ook wel elke dag in de regen fietsen!

Met zo'n toffe regenbroek hoef je niet meer in een natte spijkerbroek te lopen!
Met zo'n toffe regenbroek hoef je niet meer in een natte spijkerbroek te lopen!

Heb je nou veel om mee te nemen? Het Deense Rains heeft ook hele gave rugtassen ontworpen die je vindt bij Veganbags.nl. Zo heb je geen last meer van natgeregende sportkleren, papieren of, help, laptop!

Altijd handig, een regenbestendige rugzak!
Altijd handig, een regenbestendige rugzak!

Ook voor kinderen is goede regenkleding geen overbodige luxe. Want ze willen toch het liefste buiten spelen. Er is immers geen slecht weer, alleen slechte kleding, toch? En zonder regen ook geen regenbogen, aldus deze te gekke regenjas die je shopt bij Orange Mayonnaise. Trek warme regenlaarsjes aan en hup naar buiten!

Buiten spelen kan áltijd!
Buiten spelen kan áltijd!

Geen fan van dit soort weersomstandigheden? Lekker binnen op de bank met een kopje thee is ook geen verkeerd idee terwijl de regen tegen de ramen tikt! En lees dan meteen ons herfstblog met binnenblijftips!

Met deze laarsjes heb je droge én warme voeten!
Met deze laarsjes heb je droge én warme voeten!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)