Pride Amsterdam: 7x bijzondere regenbogen

1. Regenboogtaart
1. Regenboogtaart

Pride Amsterdam vindt vanwege corona dit jaar niet plaats zoals het zou moeten plaatsvinden om het 25-jarig jubileum te vieren, maar dat betekent nog niet dat er geen feestjes te vieren vallen in de hoofdstad. Check de website van Pride Amsterdam voor wat weel doorgaat en wanneer! Maken wij je intussen alvast blij met de leukste regenboog gadgets en bijzondere regenboogobjecten die er te spotten zijn.

1. Regenboogtaart
In een eerder blog lieten we al zien hoe je zo'n fantastische, glazuur-van-je-tanden-springende regenboogtaart maakt. De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat we 'm zelf nog niet gemaakt hebben, maar de combi Pride Amsterdam - zomervakantie is eigenlijk toch wel een héél mooie gelegenheid om lekker aan de slag te gaan met flesjes kleurstof en de nodige suiker. Yummie. 

2. Super regenboog
2. Super regenboog

2. Super regenboog
Deze regenbooglamp levert een spectaculair schouwspel op je muur op. Musthave, gespot bij Mirthe Castello!

3. Langste regenboogfietspad ter wereld
3. Langste regenboogfietspad ter wereld

3. Langste regenboogfietspad ter wereld
Jaja, wij in Utreg zijn megatrots op ons langste regenboogfietspad ter wereld op het Science Park. Met 570 meter is er geen langer regenboogfietspad ter wereld denkbaar. Het is een initiatief van de Utrechtse student Elias van Mourik (22). De student hoopt dat het symbool bijdraagt aan een gevoel van acceptatie en anderen inspireert om ook actief bij te dragen aan diversiteit en inclusie. “Er wonen, werken en studeren veel mensen op het Utrecht Science Park. Het is daarom geweldig dat je op zo’n locatie een symbool krijgt waarmee je laat zien dat iedereen geaccepteerd wordt,” vertelt Elias. Voor de realisatie hebben Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht de handen ineen geslagen, omdat zij zich helemaal kunnen vinden in het symbool. Met het regenboogfietspad willen de drie instellingen laten zien dat iedereen welkom is om helemaal te zijn wie die is. Actueler krijgen we het niet!

4. Druipkaarsen
4. Druipkaarsen

4. Smeltende eenhoorn
't Is net een smeltende eenhoorn, deze set van twee druipkaarsen in alle kleuren van de regenboog. Zorgt voor spectaculaire tafereeltjes. Prachtig issie!

5. Regenbooghuis
5. Regenbooghuis

5. Regenbooghuis
Niet voor grijze muizen, dit lichtelijk hysterische regenbooghuis, de Rainbow Embassy, in het midden van Arkansas in de USA. Een ideetje van kunstenaar Okuda San Miguel die samen met JustKids de nodige verf gebruikte om tot dit resultaat te komen. Doel? Het onopvallende huis in een onopvallende woonwijk tot statement uit te bouwen en daarmee dit vervallen gebied in Arkansas nieuw leven in te blazen.. Behoorlijk geslaagd, dacht ik zo.

6. Spread the love
6. Spread the love

6. Spread the love
Deze DIY rainbow Diamond Edition van MoManTai en gespot bij Tykky is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Een geweldige eye-catcher in huis - wél even zelf in elkaar zetten! Laat je vrienden, familie en collega’s zien dat je om ze geeft door hen zo'n prachtige DIY regenboog te geven.

7. Regenboog raamsticker
7. Regenboog raamsticker

7. Regenboog raamsticker
Zo leuk om iemand mee te verrassen die een portie positiviteit kan gebruiken. Deze raamsticker van HappyWhatever.nl tovert regenbogen tevoorschijn op elk raam waar de zon naar binnen schijnt. Geweldig op de kinderkamer, in de auto, op kantoor of gewoon in de woonkamer. En het leuke is: er hoort een ansichtkaart bij, dus het is een ideaal brievenbuscadeau. Briljant!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)