Piekfijne plantjes

Overal (hang)plantjes, ook op papier!
Overal (hang)plantjes, ook op papier!

Groen, groen en nog eens groen. Overal is het groen van de (hang)plantjes om me heen. Mooi, fris en levend. Maar ook op papier vind ik die plantjes prachtig!

Ik heb al eens eerder over botanica aan de muur geblogd maar deze leuke postkaarten van Studiodraak.nl wil ik graag ook nog even laten zien, heb ze namelijk pas geleden ontdekt. Kijk dan hoe mooi en subtiel vormgegeven! Het team van Studiodraak.nl heeft deze 4 'piekfijne plantjes' ontworpen die je kunt kopen als postkaart per stuk of in een setje van 4. Leuk om te versturen maar ook gaaf aan jouw eigen muur. Ze zijn ook te koop als poster!

Leuk voor aan de muur, zowel de postkaarten als de posters
Leuk voor aan de muur, zowel de postkaarten als de posters

De collectie van Studiodraak.nl is absoluut de moeite waard om even te bekijken. Ontwerpers Faye en Dustin besteden zoveel aandacht aan de vormgeving en afwerking, dat zie je meteen als je de collectie bekijkt. Naast de postkaarten en posters kun je hier in diezelfde stijl ook geboortekaartjes laten vormgeven of... heel uniek: geboortehuisjes, bekijk ze hier!

Bekijk de hele collectie van Studiodraak.nl, met zoveel aandacht gemaakt...
Bekijk de hele collectie van Studiodraak.nl, met zoveel aandacht gemaakt...

Leuk idee: op hun website brengen ze het begrip postcrossing onder de aandacht. Ooit van gehoord? Het is een project bedoeld om mensen een kaartje te laten ontvangen vanuit alle hoeken van de wereld. Als jij een kaartje stuurt, zul jij er in ieder geval één terug ontvangen. En dan maar hopen natuurlijk dat je net zo'n leuke postkaart ontvangt als de kaarten van Studiodraak.nl!

reacties op dit blog (4)

15 augustus 2016
marit
Ooo wat leuk zeg! Die ga ik bestellen en op een plekje hangen waar geen plantje past, maar waar het wel groen is dan!
10 augustus 2016
Ellen
Wat leuk dat je ook zo enthousiast bent over de kaartjes van studio Draak. Zulke mooie, lieve kaartjes, voor elke gelegenheid is er wel iets. Ik ben 'van de kaart' en, als je ze niet wil versturen, is een setje van vier geweldig leuk aan de muur. Ik ben fan en snuffel regelmatig rond op de website. Mijn favoriet: eigenwijze fladderaars maar eigenlijk zijn ze allemaal leuk!
10 augustus 2016
Jessica
wat leuk om een van mijn favoriete adresjes om voor kaarten te shoppen voorbij komt op een van mijn favoriete blogs. Ik gebruik de kaarten inderdaad voor postcrossing maar ook om zo maar naar iemand te sturen. Mijn favoriete series zijn; vang mijn dromen, eigenwijze fladderaars en donzige veertjes. Wat ik ook zo leuk vind? Dat de achterkant van de kaarten ook zo mooi is!
09 augustus 2016
Dustin
Marije, wat een ontzettend leuk stukje! Ben apetrots als een van de twee enthousiaste mensen achter Studio Draak. Fantastisch.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)