Persoonlijk receptenboek!

Je eigen receptenboek bestellen
Je eigen receptenboek bestellen

Als het gaat om samen dingen doen vind ik samen koken een van de gezelligste bezigheden om te delen. Of dat nu met vrienden is, met vriendlief of met familie. Dikwijls hebben we wel een of ander idee wat we willen bereiden, maar hoe zat dat ene recept nu ook alweer in elkaar? Door de jaren heen zijn favoriete bereidingen wel verzameld, maar niet gebundeld. Zo is het elke keer weer zoeken waar dat lekkere recept ook alweer stond. Was het in een kookboek? Via een app? Op een website? Of toch van die ene tante? Herken je deze situatie? Dan is een boekje samenstellen via Mijnreceptenboekje een tip om hier eens werk van te maken!

Je kunt hier namelijk gemakkelijk en persoonlijk receptenboekjes samenstellen. Op een formaat van 20,5 x 20,5 cm een mooie afmeting en met een stevige ringband en metalen hoekjes als afwerking een stevig boek om te bewaren en neer te zetten. Super leuk!

Keuze uit drie ontwerpen
Keuze uit drie ontwerpen

Je kunt kiezen uit drie boekstijlen en deze helemaal personaliseren met een eigen inleiding en foto. Met twee pagina’s voor ieder recept, twee foto’s en korte vragenlijst is dit een supermooie tool om je eigen receptenboek te creëren.

In mooie cadeauverpakking!
In mooie cadeauverpakking!

Ook een mooie optie om als cadeau te geven! Erg origineel en de cadeauverpakking ziet er super uit! Deze verpakking is overigens gratis. Bij iedere bestelling ontvang je gratis het katoenen boodschappentasje. Tip voor een huwelijk, samenwonen, verjaardag, vriendschap, emigratie of wat dan ook! Verzin het maar. Kijk hier naar alle mogelijkheden en prijzen. Smakelijk!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)