Perfecte thuisworkout: ga hoelahoepen!

Hop, hoelahoepen!
Hop, hoelahoepen!

Op zoek naar dé manier om thuis fit en gezond te blijven? Je kunt natuurlijk net als wij lekker online sporten met Fitchannel.com, maar ik heb nóg een leuke tip voor je. Shop een speciale sporthoepel en ga lekker hoelahoepen! 

Misschien heb je het tijdens onze laatste editie van Flavourites Live gezien: Robin Hoop gaf acte de présence met te gekke hoelahoep workouts. Ik deed ook vrolijk mee (doorslaggevend bewijs op de foto hierboven). Leuk joh. Deze hoepels voelen anders dan die uit je kinderjaren: ze zijn iets verzwaard, waardoor het super lekker hoepelt. Moeilijk? Mwah. Iedereen kan het. Vermoeiend? Hahaha, dit is zeker een lekkere workout, muziekje aan en swingen maar! En ben je iets gevorderd? Dan kun je een hoepel shoppen die voor de gevordere hoepelaar is!

Super leuk, die hoepels! Foto: Yogha.
Super leuk, die hoepels! Foto: Yogha.

Op haar website geeft Robin allerlei tips en oefeningen waarmee je jezelf lekker fit en slank houdt! En ze laat ook zien hoe je je hoepel mooi houdt:
Tips om lang plezier te hebben van jouw hoelahoep:
Hoepel op zachte en/of gladde ondergrond om de tape zo lang mogelijk mooi te houden. Het is natuurlijk wel een gebruiksvoorwerp, dus helemaal gaaf zal hij niet blijven. Een hoelahoep mag best wat karakter hebben 🙂.
Vouw je hoelahoep alleen op als het echt nodig is, zo is hij altijd mooi in vorm.
Voorkom dat je hoepel heel warm wordt, bijvoorbeeld door de felle zon, om vervorming te voorkomen.
Mocht je hoepel toch vervormen, leg hem dan plat op de grond met twee zware boeken erop en laat hem een paar uur liggen.
Voorkom dat je hoepel vochtig of nat wordt en daarmee de tape kleverig wordt.

Op haar Youtube-kanaal laat Robin heel veel leuke oefeningen zien, lekker aan de slag dus! En nu eerst een leuke hoepel shoppen...

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)