Perfecte cadeaus met goed doel!

Bordjes, notitieboekjes, direct van de maker!
Bordjes, notitieboekjes, direct van de maker!

Vandaag besteed ik graag aandacht aan het mooie concept van webshop Mooidoormij.nl. Aangezien de feestmaanden eraan komen en cadeaus waar een goed verhaal achter zit me erg aanspreekt, wil ik zoveel mogelijk mensen laten weten dat deze webshop bestaat :). Een groepje Nederlandse ontwerpers zijn de uitdaging aangegaan en hebben een aantal artikelen ontworpen die met eenvoudige handelingen te produceren zijn en gemaakt worden door mensen met een (verstandelijke) beperking. Super mooi!

Qua look en feel zijn de producten helemaal design, alles ziet er prachtig uit en worden dus handmatig geproduceerd door makers die op deze manier een eigen rol in de maatschappij kunnen krijgen.

De wenskaars waar je iets persoonlijks op kunt schrijven.
De wenskaars waar je iets persoonlijks op kunt schrijven.

Een origineel en te personaliseren item, en handig in de wintermaanden, is deze Wenskaars. Op de pit van de kaars kun je iets schrijven, waarna je deze in de kaars doet en aan kunt steken. Een origineel en persoonlijk cadeau. Volgens mij kun je iedereen blij maken met kaarsen, zowel vrouwen en mannen.

Vrolijke opbergzakken
Vrolijke opbergzakken

Nog een goede: deze opbergzakken. Een met cijfers (door Yvonne) en een met een pinguïn (door Sarah). De binnenkant heeft een bruine craft kleur. Mooi in de woonkamer, keuken, gang of kinderkamer! Een mooi bruikbaar cadeau op zichzelf en tevens leuk om de Sinterklaas- of Kerstcadeaus in te doen.

Aanmaakblokjes
Aanmaakblokjes

Je kunt ook kiezen voor notitieboekjes, (strooi)zeep, sleutelhangers of aanmaakblokjes. Alles in een mooie verpakking.

Sleutelhangers en strooizeep in leuke verpakking
Sleutelhangers en strooizeep in leuke verpakking

De webshop zelf ziet er ook mooi fris en verzorgd uit en het is leuk om wat meer te lezen over dit bijzondere concept. De opbrengsten van deze producten worden gebruikt voor de ontwikkeling van de deskundigheid van dagbestedingsprojecten. Wat mij betreft een webshop met een gunfactor! Nog een goede: Kom je eind november naar Flavourites Live? Ze staan er ook!! Ik kijk er nu al naar uit om de kaars te kopen!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)