Origineel op vakantie

Cooking & nature Hotel in Portugal
Cooking & nature Hotel in Portugal

Dat we bij Flavourites niet alleen leuke webshops verzamelen maar ook unieke vakantieadresjes, zullen de meesten van jullie wel weten. En wat dit zoal dan zijn, voor bestemmingen? Niet heel alledaagse, in elk geval. We zijn dol op glamping, boutique hotelletjes, adressen die je niet zomaar vindt en vooral: anti-massa bestemmingen. Eén van onze favoriete adressen is Bijzonderplekje.nl. Eigenaresse Marleen heeft een neus voor te gekke huisjes, de allerleukste campings en verstopte hotelletjes die super charmant zijn. Ik zat net weer even te kijken op Bijzonderplekje.nl en vond deze adressen zó leuk... ik moet ze echt even met je delen!

Kijk dit dan. Wat een tof boutique hotel heb ik hier gevonden, midden in Portugal. Wow - wow - wow. Dit is het Cooking & Nature Hotel in het midden van Portugal. Alles vind ik mooi. En als ik zeg alles, dan bedoel ik ook alles. Je zintuigen worden er op alle manieren geprikkeld, het is er zen, er zijn diverse mini-zwembaden, er is beauty (boek zo'n massage!), je kunt er kookworkshops volgen... Ach, dit is gewoon één grote droom. Hier. Wil. Ik. Naartoe. Nú! Zucht.

Vakantiehuis Handrup in Denemarken
Vakantiehuis Handrup in Denemarken

En dan dit. In Denemarken. Ik houd van Deens design. Ik houd van het rauwe van Denemarken, maar ook van het 'nature' gevoel. Dit huis (met de naam Handrup) ligt aan zee. Nouja, gewoon fantastisch, toch? En ook nog eens fijn ingericht. En het is lekker ruim, want geschikt voor zes personen. Had ik al verteld dat er ook een houtkachel is en dat je door de vele ramen vanuit zo'n beetje het hele huis zeezicht hebt? 

Wat leuk: de hutten van Hihahut
Wat leuk: de hutten van Hihahut

Dit is echt ont-zet-tend leuk én gewoon in ons eigen kikkerlandje. Hihahut is de naam van een heel leuk concept, midden 't Groene Hart (in de buurt van Leiden - Noordwijk). Hier staan vier hutten verspreid in een ruim gebied. Het idee? Je wandelt en fietst van de ene hut naar de andere. Steeds word je weer verrast: de ene keer door een hut met de naam De Vogelaar (juist: vanuit deze hut kun je perfect vogels spotten!), de andere keer slaap je in een tent die in een kas staat op... je eigen privé-eiland! Hoe leuk. Hoe origineel. Net als al die andere adressen op Bijzonderplekje.nl, trouwens. Ga snel kijken, ook voor originele koffiebarretjes, unieke resuarants en meer!

Aanstaande donderdag versturen we een nieuwsbrief met veel originele reizen-tips! Ontvang je 'm nog niet? Meld je hier aan!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)