Ook zo'n zin in kerst?

Mooie lichtjes in huis...
Mooie lichtjes in huis...

De gezellige kerstdagen komen er weer aan. Maak je huis extra sfeervol met sprankelende designs en ga er op uit met vrienden of familie om leuke herinneringen te maken. En eindig samen gezellig aan een sfeervolle gedekte kerst tafel!

Maak je huis extra sfeervol met deze mooie lichtjes en huisjes van porselein! Deze mogen ook ná de kerst blijven staan ;- ). Met een touch of gold! De porseleinen lichtjes met Santa en huisjes met gouden daken doen het goed als extra sfeer op de gedekte Kersttafel.

...en mooie lichtjes in de stad!
...en mooie lichtjes in de stad!

Erg leuk om te bezoeken nu met de donkere dagen voor kerst: het Amsterdam Light Festival. Bezoek de vele licht kunstwerken te voet per fiets of zelfs per boot! Gegarandeerd een leuk gezinsuitje. Op bovenstaande foto zie je het licht kunstwerk Butterfly effect.  Zeven reusachtige vlinders zijn neergestreken op het wateroppervlak van de gracht. Een rimpeling veroorzaakt door een langsvarende boot doen de vlinders niet alleen op en neer deinen maar zorgen ervoor dat de vleugels van de vlinders blauw oplichten in de nacht. Op het eerste aanblik toont het kunstwerk een vredig, bijna magisch tafereel. Maar dat iets teders als een vlinder een ook een enorme kracht kan bezitten is wat kunstenaar Masamichi Shimada wil laten zien met Butterfly Effect.

Zó leuk: Wondr Experience
Zó leuk: Wondr Experience

WONDR is ook een geweldig uitje samen met familie of vriendinnen. Vooral mensen die gek zijn op instagrammable plaatjes maken!! Ik ben ook geweest met mijn puberdochter en haar vriendin, en die hebben een toptijd gehad! Zoals WONDR zelf zegt: Verwondering als het geheime ingrediënt voor geluk - een eindeloze bron van inspiratie, verbeelding en pure vreugde. WONDR is een plek die dit gevoel oproept - een duizelingwekkend avontuur waarin je wordt uitgenodigd om te spelen, te delen en te verkennen. Samen met artists en designers en makers is er een wereld gecreëerd van kleur en sensatie, die anders is dan waar dan ook. Een unieke meeslepende ervaring die is ontworpen om al je zintuigen op onverwachte manieren aan te spreken. Verdwalen in een buitenaardse jungle. Duik in een zee van roze marshmallows. Dans onder een glinsterende hemel. Schrijf op de muren. Zing je hart uit. Ga op in kunstwerken en ervaar waar dromen van zijn gemaakt. 

Voor kattenliefhebbers
Voor kattenliefhebbers

En nog een fijne tip voor grappige servetten op je kerst tafel! Té leuke kattenservetten, zo houd je je snorharen schoon ;-) Maak indruk op je gasten met deze speelse papieren servetten. Of ze nu achter je eten aan zitten of een dutje doen op je schoot, de karaktervolle katten op deze kattenservetten weten hoe ze een etentje kunnen beginnen. En met vier verschillende ontwerpen per pakket, zul je geen moeite hebben om een inspirerende tabel te creëeren voor je kattenliefhebbende vrienden. 

Iedereen heel veel plezier toegewenst in deze fijne feestmaand!
Een lieve kerstgroet van Sandra
www.studiodewinkel.nl

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)