Ook voor volwassenen: vriendenboekjes!

Aan de slag!
Aan de slag!

Stel, je bestie gaat trouwen. Of je zus wordt 30 (of 40, of 50...). Of je zoon/dochter gaat na de zomervakantie naar de brugklas. Of je ouders zijn zoveel jaar getrouwd. Nouja, ik bedoel maar. Er zijn zoveel gelegenheden te bedenken waarbij het leuk is om een herinnering te maken voor de geluksvogel in kwestie. Ik heb in mijn leven al heel wat boekjes, tijdschriften, knutselwerken en video's in elkaar gedraaid. Súper leuk om te krijgen, altijd veel werk om te maken ;-). Herkenbaar? Check dan de boekjes van Mijnvriendenboekje.nl. En nee - vriendenboekjes zijn dus écht niet alleen geschikt voor kids die nog op de basisschool zitten. Sterker nog... er zijn weinig dingen leuker dan zo'n persoonlijk cadeau! Deze tip is goud waard want gaat je een hoop tijd besparen. En heel veel lol opleveren :-)

Mijnvriendenboekje.nl is zo'n adres dat je moet onthouden, want komt áltijd een keer van pas. Is het niet voor jezelf, dan wel voor een ander. Hier maak je (in een handomdraai!) een vriendenboekje dat heel tof vormgegeven is en waar je alleen nog een beetje je eigen invulling aan moet geven. Snel resultaat voor relatief weinig moeite: ik ben er dol op! 

Ook leuk voor oma :-)
Ook leuk voor oma :-)

Wat hebben ze hier nou gedaan? Allereerst: acht gelegenheden bedacht waarbij zo'n vriendenboekje (doorspekt met leuke vragen en foto's die je zelf toevoegt) van pas kan komen:
Trouwpartij
Babyshower
Op reis
Familiefuif
School
Werk
Verjaardag
Sport
En... 'Algemeen'.
Dat gaat dus goed komen.

Er zijn heel veel soorten!
Er zijn heel veel soorten!

Vervolgens kies je een categorie (of je gaat naar 'Algemeen') waarna je een lijst vragen krijgt. Da's handig, want dan hoef je zelf niet meer na te denken. Mis je een vraag? Of wil je een andere volgorde? Is allemaal aan te passen. Daarna kies je een stijl voor het boekje dat je gaat maken. Nu weten de profs van Mijnvriendenboekje.nl wel hoe ze moeten vormgeven dus echt: dat zit altijd goed. Nog even een kaft kiezen en hup - al je vrienden uitnodigen. Kunnen ze allemaal hun eigen pagina maken. Als iedereen klaar is kun je het boekje bestellen en heb je het binnen een dikke week in huis.

Met Mijnvriendenboekje is iedereen creatief!
Met Mijnvriendenboekje is iedereen creatief!

Hoe leuk en handig is dit! Ik word hier blij van. Ik zie het voor me: als afscheid van juf/meester (onthoud deze tip: als het straks mei/juni is moet je ineens in actie komen!). Of voor je oma die 80 wordt. Of voor de babyshower van je vriendin. Er zijn zóveel gelegenheden te bedenken waarbij zo'n vriendenboekje echt een hit is. 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)