Onze favorieten van Hollands modelabel Plein Publique

Deze lichte kleuren zijn tioch echt mooi...
Deze lichte kleuren zijn tioch echt mooi...

Vraag ons naar een van onze favoriete modemerken van Hollandse bodem en we roepen in koor Plein Publique! Ja, we zijn fan van dit label. En jij na het lezen van dit blog ook...

Bretonse streep

Ik weet het nog heel goed, de eerste kennismaking met Plein Publique. Toen nog onder een andere naam en met een webshop gevuld met items met de Bretonse streep. Zo mooi. Klassiek, tijdloos. Met een flinke vleug Franse allure en items die nooit uit de tijd waren. Ik heb nog steeds een witte V-hals trui met donkerblauwe strepen en een donkerblauwe met witte bies. Blíjft mooi.

Chic in zwart en heerlijk roze vestje
Chic in zwart en heerlijk roze vestje

Klassiekers

Hoe tof: na een tijdje kwam er een nieuwe naam. Plein Publique. Dezelfde Franse touch, maar nu met ook andere items dan de Bretonse streep. Jurkjes - oh la la! Knappe truitjes, chique blousjes. Formidable. Ik was al fan en werd nog meer fan. Stak vriendinnen aan, mams werd ook vaste klant. Jurkje met strepen (een prachtige klassieker die ik in de zomer veel draag), lang vest, korte vestjes.

Mooie klassiekers van Plein Publique
Mooie klassiekers van Plein Publique

Verjaardagscadeau

Ook collega Petra ging overstag. Driemaal raden wat ze afgelopen februari als verjaardagscadeau kreeg! Juist, dat blauwe koltruitje dat al een tijd op haar wishlist stond. Zo leuk om haar daar nu in te zien lopen. 

Mooi vestje in rood
Mooi vestje in rood

Fotoshoot

Onlangs droegen we onze favoriete Plein Publique items bij een fotoshoot. En elke keer dat we deze foto's zien worden we zó blij. Moet je kijken, dit staat toch geweldig? Mijn favoriete items van dit moment:

Prachtige kanten blouse
Prachtige kanten blouse


1. Lang vest. Ik heb zelf een zwart exemplaar, hier op de foto draag ik het soft camel vest. Dit vest is een topper. Gaat niet pillen, valt heel mooi doordat het wat zwaar is, en gaat niet 'lubberen'. Als het fris is draag ik het met een broek en top, wanneer het warmer wordt is het meteen een jas voor buiten.

Petra & Natascha van Flavourites
Petra & Natascha van Flavourites

2. Roze vestje. Mijn naam stond erop en eerlijk is eerlijk: dit vestje past écht bij mij. Ik houd van pastelroze en het vestje (van merinowol) zit heerlijk. Nu uitverkocht, maar in dit rode vestje is ook een topper.

3. Zwarte koltrui. Waarom? Omdat het een klassieker is die niet in je kast mag ontbreken. Punt.

4. Toch dat gestreepte jurkje. Heeeel leuk voor in de zomer. Vaak aan. Helaas niet meer te koop (kijk anders eens op Vinted), dit zusje in panterprint is er nog wél.

5. En dan op de wishlist: deze kanten blouse. Ik draag niet snel kant, maar dit exemplaar... Magnifique. Wedden dat je veel complimenten vangt als je dit draagt?

Wist je trouwens dat Plein Publique is opgericht door Nicole, die met veel passie, smaak en dat mooie vleugje Franse allure haar label tot een groot succes heeft gemaakt? Super spannend en inspirerend. Dus ik weet niet wat jij doet, maar ik ga nog even rondsnuffelen :-).

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)