Ontdek onze (h)eerlijke favorieten van The Lekker Company

Onze favorieten van The Lekker Company
Onze favorieten van The Lekker Company

Je hebt ze vast al een keer voorbij zien komen, de kleurrijke potjes  van The Lekker Company. Maar wist je ook dat alles in die leuke verpakkingen 100% vegan, natuurlijk, plasticvrij én oceaan vriendelijk is? Lekker toch! Wij laten je onze favorieten zien 

Hydraterende lippenbalsem

Met stip op nummer 1! Dat kan niks anders zijn dan de raspberry lemonade lippenbalsem! Die roze kleuren van het potje, die geur als je het potje opendraait en de boterzachte balsem als je je vinger er doorheen haalt. Zo fijn! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hydraterende werking en de subtiele, transparante glans op je lippen. De sheaboter en kokosolie zorgen ervoor dat de lippenbalsem zo zacht en voedend is. Er zitten alleen maar natuurlijke ingrediënten in, dus je hoeft niet bang te zijn dat je microplastics of andere nare stoffen binnen krijgt als je met je tong over je lippen gaat. Als je lippenbalsem op is, dan kan de verpakking zo bij het oud papier! 

Raspberry lemonade lippenbalsem
Raspberry lemonade lippenbalsem

Deodorant met de geur van een dennenbos

Ook al zo’n product dat super lekker ruikt, maar dan meer als een boswandeling: de woodland deodorant. Als je net als wij dol bent op de geur van dennen, pepermunt en bergamot, dan wordt dit jouw nieuwe lievelings deodorant! Een klein likje deo is al genoeg om je de hele dag een fris gevoel te geven. En je hoeft je geen zorgen te maken over grauwe vlekken in je kleding, want de deodorant is vrij van aluminium. En vergis je niet in deze kleine krachtpatser, want je hebt er met gemak twee tot wel drie maanden frisse oksels mee! Check ook de andere vijf geuren.

Woodland deodorant
Woodland deodorant

Hand & body soapbar

We zijn inmiddels wel bekend met body bars, maar deze bloemvormige Shower par-tea is echt next level. Doordat deze hand & body bar de vorm van een bloem heeft, ligt ie heel fijn in de hand en glipt niet zo snel weg. Wel zo fijn onder de douche. Nog fijner is dat het een milieuvriendelijke keuze is, want hij is vrij van microplastics, SLS en zeep. Huh, geen zeep, hoor ik je denken? No worries, de reiniging en verzorging krijg je van natuurlijke olie, kokos en groene klei en dat heeft onder meer als voordeel dat je huid niet dat nare trekkerige gevoel heeft na het douchen. Tip: als je je body bar in een bakje legt waaruit water makkelijk kan weglopen, geniet je er extra lang van! 

Par-tea hand & body bar
Par-tea hand & body bar

Oceaanvriendelijke zonbescherming

Afgelopen zomer gebruikten we voor het eerst de zonnebrand met spf 30 van The Lekker Company en we moeten bekennen: we konden het niet laten om regelmatig het potje open te draaien om even te ruiken. Deze zonnebrand ruikt namelijk naar eucalyptus. Echt heerlijk! En dat is niet alleen fijn voor je neus, maar ook voor je huid, want het geeft meteen een verfrissend gevoel. Hij smeert lekker uit en laat geen witte waas achter, ook heel belangrijk! Uiteraard ben je prima beschermd tegen UVA en UVB stralen. Neem het roze blauw potje vooral mee naar het strand, want doordat er geen microplastics in deze zonnebrand zitten, kun je met een gerust hart een duik in de zee nemen.

Zonnebrand met spf30
Zonnebrand met spf30

Korting en meer weten?

Wil je meer weten over dit sympathieke, milieuvriendelijke label - dat zichzelf overigens B-corp mag noemen - of wil je weten welke andere natuurlijke verzorgingsproducten er zijn, kijk dan even op The Lekker Company.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)