Ontdek de magie van de originele amberblokjes

Ontdek de magie van de originele amberblokjes
Ontdek de magie van de originele amberblokjes

Ken je dat? Loop je langs een winkel, ruik je zo'n heerlijke, kruidige geur... 't Zou maar zo kunnen zijn dat je amberblokjes ruikt. Een paar jaar geleden hadden we er nog nooit van gehoord, maar inmiddels hebben we ze in onze Flavourites studio, thuis op het toilet én - jawel - in de stofzuigerzak. Excuse me? Ja, je leest het goed. De stofzuigerzak. Lees hier waarom je de originele amberblokjes van Nanaas moet hebben. Want we hebben nieuws voor je!

Ik weet het nog goed, de eerste keer dat ik over amberblokjes hoorde. Ik zat wat te scrollen op Insta, en las een post van een interieurstyliste over de blokjes die ze in Marokko had gespot. Dat het zo lekker rook bij haar in huis. En dat ze er zo'n cute Marokkaans schaaltje bij had gekocht, en dat als de geur niet meer zo sterk was ze gewoon een stukje van het blokje af raspte... Ik was direct getriggerd. Wat dit ook was, ik moest het ook hebben!

Heel leuk om de geurblokjes op een schaaltje te leggen
Heel leuk om de geurblokjes op een schaaltje te leggen

Magisch effect

Want deze amberblokjes bleken een nieuwe trend. En da's niet heel gek, want naast een zachte en fijne geur in huis hebben de aroma’s ook een magisch effect op je geest. Ze kalmeren je zenuwen, ontspannen je gedachten en laten je volledig tot rust komen. Een vleug 1001-nacht, een wolk van een geurige medina. En dat voor een paar euro per blokje! Nanaa’s verkoopt ook deze amberblokjes. Hier vind je de verschillende soorten amberblokjes met allerlei verschillende geuren. Maar waar een trend wordt gespot, duiken ook vaak al snel de China-aanhangers op. En dus kun je tegenwoordig bij elke discounter of het tuincentrum geurblokjes kopen. Maar let op! Dat zijn vaak niet de echte. Ze zijn gemaakt van synthetische ingrediënten, ruiken niet krachtig en bevatten geen etheische oliën zoals de originele exemplaren. Goedkoop is duurkoop!

Bij Nanaas koop je amberblokjes los of als set
Bij Nanaas koop je amberblokjes los of als set

Originele amberblokjes

Bij Nanaas koop je de originele amberblokjes die uit Pakistan geïmporteerd worden. Je herkent ze doordat ze wat ronde hoekjes hebben. Ze zijn ook zwaarder dan de goedkope blokjes. Nanaa's schreef een blog over de herkomst van amberblokjes. Na verloop van tijd kan de geur van de amberblokjes wat afnemen. Merk je dit? Dat is waar de mini rasp te hulp komt schieten! Schaaf een dun laagje van het amberblokje om de geuren opnieuw tot leven te laten komen. Zó kun je echt álles halen uit de geurblokjes! Tip: doe wat schaafsel van een amberblokje in de stofzuigerzak. Iedere keer dat je gaat stofzuigen, verspreid er zich een heerlijke, Oosterse geur door je huis. Naast losse amberblokjes, kun je ook sets kopen bij Nanaa’s. Een setje bestaat uit een amberblokje, een uniek schaaltje en een mini-raspje. Hierdoor heb je direct alle ingrediënten om dat heerlijke ontspannende vakantiegevoel in huis te krijgen. Wat dacht je van lemon green tea, of van silver musk?

Zo geeft het schaaltje net die extra touch om die magische sfeer te creëren. Het is daarnaast belangrijk om je amberblokjes in het schaaltje te leggen, omdat ze vlekken kunnen geven bij direct contact met hout. Nanaa’s heeft veel verschillende soorten schaaltjes. Dat wordt nog lastig kiezen!

De zelf samengestelde geurbloksetjes zijn de ultieme cadeautip voor elk moment. Elk setje is uniek en exclusief verkrijgbaar is bij Nanaa's Online Conceptstore. Zo geef je niet zomaar een cadeau, maar een unieke ervaring!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)