Online paaseieren zoeken? Yes!

Pasen = lentegevoel
Pasen = lentegevoel

Paaseieren zoeken vond ik als kind geweldig. Nu verstop ik ze zelf voor mijn kinderen en neefjes. En….digitaal in mijn webshop Studiodewinkel.nl! Super leuk om te doen. Het wordt onderhand al een beetje een traditie. Erg leuk om te horen dat mensen er echt voor gaan zitten, en samen met familie zoeken en met de gevonden letters net zo lang puzzelen totdat ze het woord vinden.

 

Het was even een klusje, maar we hebben 13 paaseieren met letters erop verstopt in de webshop! Tot en met 2e paasdag kun je zoeken. Als je de letters in de juiste volgorde zet vormen ze een woord. Mail het juiste woord naar info@studiodewinkel.nl en uit de juiste inzendingen trekken we dinsdag 3 april een winnaar die een cadeaubon t.w.v. € 30,- wint!

Zoeken maar!
Zoeken maar!

Een groen paasei met de letter M ligt al voor het grijpen op het wandplankje in onze etalage op onze homepage! Dus de eerste letter heb je al gevonden ;-). Nu nog de andere 12 eieren vinden. Ondertussen kom je de bijzondere designs uit onze collectie tegen. Bijvoorbeeld de mooie groene Bottle vazen van ontwerper Klaas Kuiken. Deze vaas zorgt al voor een heerlijk lentegevoel in je interieur!

Hé, ik zie de M!
Hé, ik zie de M!

Echt zo fijn dat de lente er weer is. Het design SPROUT van designer Lise Lefebvre past ook perfect bij het lentegevoel. Sprout is een porseleinen schaaltje om zaden te laten groeien als eikels, kastanjes of kleinere vetplanten en bloembollen die met hun wortels groeien in water.  En heel leuk we hebben een nieuwe groene kleur voor het porseleinen popje Bunny in onze collectie. Perfect voor Pasen én natuurlijk voor de rest van het jaar. Tipje: de popjes passen perfect op dit houten wandplankje.:

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)