Ode aan de nacht

Night Watch in drie kleuren
Night Watch in drie kleuren

Een ode aan de nacht, dat zijn deze Night Watch tassen van Keecie! In drie tinten nachtblauw, gemaakt van het soepele leer wat we van Keecie gewend zijn en met classy gouden reliëf print (dit keer aan de buitenkant) & en goudkleurige schouderkoord. Ik zag ze onlangs voorbijkomen en vind ze prachtig. De omschrijving op hun website maakt het helemaal af, zo leuk! Welke is jouw favoriet?

Met een Hungry Harry shopper en de Backing Vocals tasje reeds in het bezit kan ik wel zeggen dat ik graag de producten van Keecie zie en gebruik. Het leer wordt alleen maar mooier naarmate je ze veel gebruikt! De Backing Vocals neem ik vooralsnog vrijwel altijd mee als ik uitga. Het is een klein tasje, maar alles wat ik mee wil slepen past erin en het blijft leuk om hem te openen en de zeefdruk print met vogels te showen.

Night Watch
Night Watch

Met de Night Watch tasjes bestaat er wel een kans dat ik deze dit jaar aan mezelf cadeau ga doen… net weer even wat anders, de vorm is leuk en ik vind de gouden details bij het gekleurde leer erg geslaagd en vernieuwend.
.
Wat Keecie zoal meer maakt? Heel veel mooie modellen grote en kleine tassen, accessoires (denk aan etuis, telefoonhoesjes en portemonnees). Alles in fantastische kleuren leer en met originele zeefdrukprints erop. De webshop zelf is ook het benoemen waard, ze maken gebruik van prachtige fotografie waarbij je goed kunt zien wat de grootte is van alle items door de attributen die in het sfeerbeeld verwerkt zijn. Zeer geslaagd.

Backing Vocals, mijn huidige uitgaanstasje, en Hugry Harry
Backing Vocals, mijn huidige uitgaanstasje, en Hugry Harry

Klik je verder op een productfoto dan kun je zien in welke kleuren het item beschikbaar is. Elk product is handgemaakt.

Tassen en accessoires van Keecie
Tassen en accessoires van Keecie

Bezoek de webshop van Keecie om alles te bekijken! Voor verkooppunten van winkels in Nederland en in het buitenland klik hier.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)