Nude als trend. Van piemelmok tot tietjesbroche!

Titties van Atelier Van Rosa
Titties van Atelier Van Rosa

Wat is dat toch, met dat nude dat we overal tegenkomen? Eerst al al die nude-tinten (mooi!) in de fashion. Toen de meest transparante bruidsjurk ever. En als klap op de vuurpijl kwam de Kunsthal Rotterdam vorig jaar met Naked Tours. Ook bij onze favoriete webshops duiken steeds meer tietjes-, piemels- en andere blote-gadgets op. We zetten de vijf meest in 't oog springende op een rij!

Bij Studio de Winkel zag ik deze tittie-ketting. Wat een dotje! Gemaakt van porselein met zacht pastelroze glazuur en voorzien van gouden tepels. Of in prachtig dark chocolate en caramel; kies zelf je favoriet! Onmisbaar voor doorgewinterde fashionista's of voor iedereen die een statement wil maken. En 's avonds, als je 'm af doet, leg je de ketting in dit titti-schaaltje van dezelfde ontwerpster: Atelier van Rosa. Alles maakt ze met de hand, waardoor ze altijd nét een beetje anders zijn.

TITS uit Amsterdam verkoopt heel veel naakts
TITS uit Amsterdam verkoopt heel veel naakts

Ken je TITS? Een supergrappig winkeltje, based in Amsterdam. TITS wordt gerund door besties Mathilde en Nathalie, die hier de tofste musthaves verkopen. Tietjes everywhere. Piemels op sokken, broches van naakten en zoveel meer. Briljant concept! 

De tietjespin
De tietjespin

Natuurlijk mag dé Flavourites Live-hit van afgelopen jaar - de piemelmok van EatMielies - niet in dit rijtje ontbreken. En ja, ook wij hebben 'm in de studio staan. Net als zoveel anderen, want de piemelmok was na een insta-post van onze kant niet aan te slepen. Eh... had je de naked yoga-mok ook al gespot? Of de vagina-mok? Hahaha, we blíjven lachen om de gadgets uit deze shop!

De legendarische piemelmok van Eatmielies
De legendarische piemelmok van Eatmielies

Bij Stook-Jewelry zag ik deze tietjespins. Ik denk dat mensen twee keer moeten kijken als je deze draagt, maar wat zijn deze pinnetjes cute. Leuk hè. 

Nake couple op je mop
Nake couple op je mop

Helen B. kan er ook wat van. Hier gespot: deze naked-couple mokken. Er is een voor- en achterkant. Beide zó geestig!

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)