Nieuwe fashion voor de lente

Expressions of wonder bij POM-Amsterdam
Expressions of wonder bij POM-Amsterdam

Nog minder dan een week en dan is het echt lente. En bij de lente hoort nieuwe fashion, in frisse kleuren, mooie pastels en lichte stoffen. Wij laten vast een paar van onze favoriete lente-items zien.

Expressions of wonder

Deze lente staat bij POM-Amsterdam in het teken van verwondering. Droom weg bij handgeschilderde bloemenprints, organische fantasievormen in heel veel frisse kleuren. De materialen zijn licht en luchtig. Combineer de blouses en jurkjes nu nog even met een vestje of blazer. En als straks de temperaturen wat hoger zijn, onthul je echt al dat moois van POM-Amsterdam!

Jouw favoriete jurk, maar dan in een andere print van Marjolein Elisabeth
Jouw favoriete jurk, maar dan in een andere print van Marjolein Elisabeth

Je lievelingsitems in een nieuw jasje

Bij Marjolein Elisabeth hoef je je geen zorgen te maken dat je favoriete blouse of de jurk die zo lekker zit er niet meer is, want ME werkt met een vaste basiscollectie. Mooie en duurzame basics, die wel elk seizoen een nieuw uiterlijk krijgen. Deze lente zie je jurk Merel, blouse Mees en top Yvet weer in nieuwe kleuren, prints en stoffen. Allemaal gemaakt in Europa van duurzame EcoVero viscose en Modal.

Think Pink met Sissy-Boy
Think Pink met Sissy-Boy

Think Pink

Wij worden helemaal blij van de lente fashion van Sissy-Boy. Onze lievelingskleur staat namelijk centraal in deze speelse en romantische Think Pink capsule collectie. Super mooi met paarse en neutrale tinten, bloemen, geometrische prints en hier en daar een streepje. Echt een collectie om te koesteren!

Denim delight van CurvesWear
Denim delight van CurvesWear

Denim delight

Denim trend van dit voorjaar: step-in jeans die je buikje en heupen corrigeren. Deze SPANX jeans met flared pijpen geven jouw lichaam en uiterlijk een stijlvolle look. En deze jeans zijn eindeloos te combineren; casual met sneakers en een sportieve top, classy met hakken en een blazer. Je vindt deze all time favourites bij CurvesWear in een vintage indigo en light wash blauw.

Duurzame investering: een power suit van The Make
Duurzame investering: een power suit van The Make

Duurzame investering

Als je dit seizoen ergens in moet investeren, dan is het wel een klassiek pak. Wij zijn helemaal in awe van de power suits van het Nederlandse label The Make. De pakken hebben een tijdloze look and feel en zijn er in vijf stijlvolle kleuren. Draag het casual met sneakers en een mooi shirt of naar je werk met hakken en een blouse eronder. Het is even een investering, maar wel een waar je lang en veel plezier van hebt!

Franse flair van Plein Publique
Franse flair van Plein Publique

Bonjour Printemps!

Wij hebben de afgelopen winter geleefd in onze zwarte en bordeaux rode merinowollen Les Salles trui van Plein Publique. Zo comfortabel en een fijne pasvorm. En mooi, niet te vergeten! We worden dan ook heel blij van de frisse lentekleuren die Plein Publique heeft voor de truien en vesten, zoals het zalmroze voor La Fleur en lila voor het vest met de beste naam voor dit seizoen: Le Printemps! Geloof ons: het zijn echte all time favourites.

Mix & Match met Elements of Freedom
Mix & Match met Elements of Freedom

Mix & Match

Bloemetjes, kleurrijke prints, los vallende stoffen. Je vindt het allemaal in de lentecollectie van Elements of Freedom. En het leuke van deze collectie is dat je het lekker kunt mixen en matchen, want de kleuren uit die vrolijke print komen weer subtiel terug in de basics. Mooie, duurzame kleding waar je lang plezier van hebt.

Metallic enkellaarsjes van Manfield
Metallic enkellaarsjes van Manfield

Go metallic!

Eindelijk! De metallic tinten zijn terug van weggeweest. Dress up en creëer een catchy look door een paar zilverkleurige enkellaarsjes van Manfield toe te voegen. Onze favoriete damesschoenen van dit seizoen zijn toch wel de cowboylaarzen in roze, groen en beige van metallic leer. Liever een sportieve en casual look, ga dan voor de sneakers met metallic details. Maak het helemaal af met Manfield’s metallic telefoontasjes en schoudertassen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)