Nieuwe collectie bij StoryTiles

Leuk. Nieuwe collectie bij StoryTiles!
Leuk. Nieuwe collectie bij StoryTiles!

We hebben al vaker over ze geschreven: StoryTiles. Tja, dat krijg je ervan, met zo'n mooi concept van kunstzinnige tegeltjes (en: kunst op hout, tableaus en kaarten). Marije nam er al eens een Kijkje achter 't scherm om het concept achter StoryTiles te ontrafelen, ze zijn al vaak aanwezig geweest tijdens ons webshopevent Flavourites Live en vorige week presenteerden ze hun nieuwe collectie op de inkoopbeurs showUP. En wat zagen de nieuwe exemplaren er weer prachtig uit!

De nieuwe collectie van StoryTiles bestaat uit een mix van moderne tegeltjes en oud-Hollandse tegeltjes (waaronder een serie van Fiep Westendorp). De lichte tinten in de nieuwe collectie vielen me direct op. Hier te zien op de foto: 'Winter op komst'. Ook leuk zijn deze twee: 'De Kampioen' en 'In de hitte van de strijd'. Op de website lees je bij elk tegeltje een achtergrondverhaaltje. Juist deze persoonlijke touch zorgt ervoor dat deze StoryTiles een fantastisch cadeau zijn om te geven. Dat heb ik dus inmiddels al meerdere keren gedaan.

Prachtige kleurencombi
Prachtige kleurencombi

Deze zag ik ook in de nieuwe collectie: een afbeelding van een ijsbeer in een Antarctisch landschap. 'Een ijskoud avontuur' heet dit tegeltje en echt: het is een van mijn favorieten. Een aantal StoryTiles - waaronder deze - is ook te koop gedrukt op duurzaam berkenhout. StoryWood heet dat. StoryWood is te koop in verschillende formaten en wordt in Nederland ambachtelijk gemaakt. Ook prachtig!

De Fiep Westendorp-collectie
De Fiep Westendorp-collectie

Een tijdje terug lanceerde StoryTiles de Fiep Westendorp-collectie. Heel leuk! Nu zijn daar ook weer een paar nieuwe exemplaren van gelanceerd. Ik vind vooral de mix van oud & nieuw ontzettend leuk.

Avonturiers
Avonturiers

En dan nog even mijn persoonlijke favorietjes. Deze, 'Avonturiers', hangt bij mij aan de muur. En op de wishlist staat 'Zweven'. Nee, ik ben nog lang niet jarig. Maar ik onthoud 'm wél...

Zweven
Zweven

 

 

reacties op dit blog (1)

18 september 2017
Sonja
Geweldig!! Direct bestellen, maar hebben jullie een idee waar dat keramiek/aardewerk stokstaartje (naast de ijsbeer) vandaan komt? Groeten, Sonja
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)