Nieuw: unieke stamboom voor je kindje!

Nieuw: stamboom met jaarringen!
Nieuw: stamboom met jaarringen!

We hebben zo iets leuks en bijzonders ontdekt bij vrienden van de show KipKep: Me in a Nutshell. Het is een soort stamboom, maar dan wel eentje die verder gaat dan een bloedband. We vertellen je er in dit blog meer over en laten je ook weer even zien waarom we zo fan zijn van deze leuke shop.

Wij kennen KipKep al een tijdje en als je kleine kids hebt, dan moet je zeker blijven lezen. Ze bedenken namelijk super oplossingen voor alledaagse problemen waar je als jonge ouder tegenaan loopt. Denk maar eens aan iets simpels als sokjes die telkens uitgaan of van die vervelende buikkrampjes. KipKep heeft er een praktische en tegelijkertijd stylish oplossing voor in de vorm van Blijf-sokjes die echt niet zomaar uit kunnen en een Woller warmtekussen tegen darmkrampjes. Zo fijn, deze katoenen kussentjes met een vulling van vlaszaad die je even opwarmt in de magnetron. Eenmaal op het buikje van je baby werkt het heel ontspannend en de krampjes verminderen. Fijn voor je schattebolleke en fijn voor jezelf, want als jonge moeder kun je je soms behoorlijk machteloos voelen als je baby pijn heeft. 

Me in a Nutshell op een dekentje of poster
Me in a Nutshell op een dekentje of poster

En zo zijn er nog een aantal handige baby items voor thuis en onderweg, allemaal in super leuke en on trend designs. Check ze vooral even op de site. Maar ik wil je nu het nieuwste van het nieuwste laten zien: Me in a Nutshell, ook alweer zó leuk en echt uniek. Ik heb al heel wat nieuwe babyproducten langs zien komen, zogenaamd origineel, maar dit is echt heel bijzonder. Picture this: je hebt een stamboom op een poster of een dekentje, maar de enige naam die op die stamboom staat, is de naam van de hoofdpersoon -de nieuwbakken baby. Alle andere mensen die een belangrijke rol spelen in het leven van jouw baby -opa’s, oma’s, (bonus) ouders, broers en zussen, dierbare vrienden-, krijgen naast de naam van het kindje een speciale plek in de vorm van ringen. Net als de jaarringen van een boom eigenlijk. Heel erg van nu, want zeg nou zelf, er zijn tegenwoordig zoveel varianten op de traditionele gezinssamenstellingen en die passen niet in een ouderwetse stamboom.

Me in a Nutshell van KipKep
Me in a Nutshell van KipKep

Oké, we hebben dus gewoon een poster of een dekentje met een naam en cirkels? Nou, helemaal niet gewoon. De cirkels stellen jaarringen voor, en die worden niet zomaar lukraak op de poster gezet. Elke ring wordt namelijk per persoon opgebouwd aan de hand van gegevens als naam, woonplaats, nationaliteit etc. en daarmee ontstaat een unieke jaarring die een bepaald persoon visualiseert. Alle personen die je lief zijn en die je op jouw Me in a Nutshell poster of dekentje wilt, vormen zo de mini-samenleving van je kindje in een speels geheel. En daarmee heb je dus niet zomaar een poster, maar een one of a kind kunstwerk waarvan alleen jullie de ware betekenis kennen. Best bijzonder toch.   

Past perfect tussen andere persoonlijke wanddecoratie
Past perfect tussen andere persoonlijke wanddecoratie

En dat is nog niet alles, want via een speciale app kun je de jaarringen tot leven laten komen. Hoe leuk is dat, bijvoorbeeld om aan gasten laten zien wat het verhaal is van degene die achter een jaarring schuilgaat en wat hun bijzondere band is met jou en je kindje. Ook te gek om dit te doen met je kind als die al wat groter is!

Wat mij betreft is Me in a Nutshell echt een aanwinst op het gebied van (kraam)cadeaus voor baby’s en kinderen. Het is origineel, vernieuwend, interactief en heeft ook nog eens een fantastisch design dat zowel in een minimalistisch als kleurrijk interieur past. Zet ‘m onder je favorieten, check de speciale instagram pagina of, beter nog: bestel er meteen één bij KipKep!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)