Nieuw: badmode- en lingerietrends!

Nieuw: badmode- en lingerietrends!
Nieuw: badmode- en lingerietrends!

Je draagt het onder je kleding, naar het zwembad of naar het strand. We hebben het natuurlijk over bh's, ondergoed en badmode. En die moet comfortabel zijn, een goede pasvorm hebben, doen wat het belooft en ja, het liefst ook heel mooi zijn. We zetten vijf hele fijne tips voor je op een rij. 

Duik met Moodies in een lekvrij zwemseizoen

Dit is zo fijn: menstruatie zwemkleding van Moodies! Het is speciaal ontworpen om lichte menstruatie of incontinentie op te vangen. Je kunt er zelfs mee zwemmen! Er zijn verschillende hippe modellen die je kunt combineren met je eigen topje. Je bent er dus gewoon bij op het strand of in het zwembad!
Leuk: met code Flav10 krijg je 10% korting!

Menstruatie badmode van Moodies
Menstruatie badmode van Moodies

Ontdek je nieuwe favoriete bh bij Philotes

Een te kleine cupmaat, bandjes die in je schouders drukken, te weinig support. Waarom is het zo lastig om fijne bh's te vinden. Seach no more, want Philotes heeft een super comfortabele bh die je eigenlijk niet meer uit wilt trekken! In hele en halve cupmaten, onzichtbaar onder je kleding en met matching slips. Laat je adviseren door de MaatGuru voor de juiste maat. Dus: meteen naar Philotes!

De perfecte bh van Philotes
De perfecte bh van Philotes

Sexy shaping badpak

Ooh la la! Dit is toch een beauty van een badpak! Het asymmetrische ontwerp, de stijlvolle goudkleurige ring, hoog uitgesneden en subtiel plooieffect. We love it! En dan is het ook nog eens een shaping badpak, dat ervoor zorgt dat je er op je best bijloopt. Check deze en meer shaping badmode bij CurvesWear

Shaping badpak van CurvesWear
Shaping badpak van CurvesWear

Zacht op je huid

Bij Lotika vind je duurzaam ondergoed en luxe lingerie gemaakt van natuurlijke materialen zoals biologisch katoen en bamboe. Fijne basics in hemden, bh’s, slips en strings van merken als Comazo, Tranquillo en Living Crafts. Fairtrade, eco en vegan ondergoed, dat zit wel goed!

Duurzaam ondergoed van Lotika
Duurzaam ondergoed van Lotika

Lekker opvallende prints

Marlies Dekkers staat nou niet bepaald bekend om haar subtiele designs. Ze ontwerpt juist met het idee dat je de beste versie van jezelf kunt laten zien. Dare to dream, dare to be, dare to grow. Stijlvol, super vrouwelijk en een geweldige pasvorm. En zeg nou zelf: de nieuwe badmode collectie, die knalt toch écht van het scherm!

Opvallende prints van Marlies Dekkers
Opvallende prints van Marlies Dekkers

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)