Negen dagen pop-up fun in Utrecht!

Time to pop-up! We hebben met Goodfibrations.nl negen dagen lang een pop-up store in Utrecht; je bent nog t/m zondag welkom, daarna zijn we weer uitsluitend online te vinden.

Op deze plek schreef ik eerder over hoe wij met Goodfibrations.nl gebruik maken van de combinatie on- en offline, om onze collectie duurzame mode en accessoires optimaal de weg naar onze doelgroep te laten vinden. Precies een jaar geleden gingen we ook een poosje offline met een pop-up store in de Schoutenstraat, midden in Utrecht. Dit was een groot succes en we twijfelden dan ook geen moment toen we de kans kregen opnieuw voor een korte periode een winkel te huren op deze geweldige plek.

Zo’n tijdelijke verhuizing is altijd nogal intensief, maar het is tegelijkertijd wel erg leuk om al het moois dat normaal in ons magazijn opgeslagen ligt, nu eens allemaal bij elkaar te zien in een heuse winkel. Overigens klopt dat 'allemaal' niet helemaal, want onze collectie is toch wel een stukje te groot om in zijn geheel in een bescheiden winkel te presenteren. Toen we afgelopen zaterdag onze intrek namen op de plek waar voorheen traiteur La Ciabatta gevestigd was, moesten we dan ook kiezen wat we per sé wilden laten zien in de pop-up.

Voor dames mochten de T-shirts van ons nieuwste merk Päälä zeker niet ontbreken. Alle items uit de collectie van het Nederlandse Päälä worden met de hand gezeefdrukt in het eigen GOTS-gecertificeerde zeefdruk-atelier. Päälä's productieproces is eerlijk en er wordt uitsluitend gewerkt met duurzame materialen. Zo is T-shirt Sparrows gemaakt van een combinatie van bamboe viscose en biologisch katoen, wat heerlijk aanvoelt. Dit bleef in de pop-up store trouwens niet onopgemerkt, want het was binnen een paar dagen vrijwel uitverkocht!

Verder hebben we voor dames veel van Armedangels, Komodo, People Tree, Rains en Elements of Freedom, aangevuld met de panty’s van Swedish Stockings. En oh ja, we zijn zo onder de indruk van het nieuwe boek van sustainable fashion en lifestyle expert Marieke Eyskoot, dat we 'Dit is een Goede Gids' nu ook verkopen in de pop-up store. Het boek staat vol met tips voor een duurzame lifestyle.

Natuurlijk zijn we ook de mannen niet vergeten in de pop-up store. Voor hen hebben we veel van Knowledge Cotton Apparel, Armedangels en Rains op voorraad. Persoonlijk vind ik de swim shorts van Knowledge cotton Apparel met Waste print en Owl print helemaal the BOMB! En dan zijn ze ook nog eens gemaakt van gerecyclede PET flessen, super duurzaam dus.

Leuk als je deze week komt kijken, voelen en passen! Je vindt ons aan de Schoutenstraat 5 te Utrecht.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)