My favourites on Flavourites Live

De boys van Looping Good
De boys van Looping Good

Wat een dagen waren het! Hoewel Flavourites Live voor ons natuurlijk gewoon werken was hebben we ook genoten. De prachtige shops, nieuwe producten en het heerlijke eten. Hebben jullie de Ice rols van Looping good geproeft? De jongens stonden te swingen achter hun stand en maakten vers gerold ijs waar je bij stond. Deze boys hebben ons drie dagen lang vrolijk gemaakt! 

Ik ben een groot fan van Geertje Aalders. In een van mijn eerder blogs over kinderboeken had ik haar boek ‘Arabische sprookjes’ (van van Rodaan Al Galidi en Geertje Aalders) al eens genoemd. Op Flavourites Live heb ik hem bij haar gekocht waar ze hem met gouden pen voor mij heeft gesigneerd. Eenmaal thuis meteen genoten van de zoete knipkunst en de prachtige verhalen.

Geertje Aalders
Geertje Aalders

Bycaitlin was ook een groot favoriet. De happy pills, inmiddels haar klassieker, heb ik natuurlijk gekocht. Altijd fijn om te geven of op te sturen aan iemand die wel een kleine vrolijkheid kan gebruiken. Ze maakt nu ook zelf kaarten die absoluut de moeite waard zijn. En altijd kleine prijsjes, ook heel fijn! 

By Caitlin
By Caitlin

Altijd vrolijk waren de dames van Hejsan. Hun prachtige boek nu eindelijk in het echt mogen bewonderen.

Hejsan
Hejsan

De creatieve hoek was een van mijn favorieten. Kokonoma met haar prachtige illustraties en Judith van Splendith die je de mooiste creatieve spulletjes verkocht en een workshop bloemen maken gaf.  

Splendith en Kokonoma
Splendith en Kokonoma

Allerwarmst met het armbreien en niet te vergeten Salut Stefanie met haar nieuwe kaartjes! Ook kon je bij haar een workshop volgen in het maken van je eigen stempel. Alleen maar vrolijke gezichten gezien hier!

Salut Stefanie en Allerwarmst
Salut Stefanie en Allerwarmst

Tot slot mijn old time favourite: Soxs. Hoewel we in de studio allemaal al een paar sokken en een muts hebben heb ik bij haar op Flavourites Live nog twee paar sokken gekocht. Eentje voor mezelf en eentje om cadeau te geven. Want als je eenmaal aan de soxs begint kun je echt niet meer zonder.

Soxs
Soxs

 

 

 

 

reacties op dit blog (1)

15 december 2017
Susan, happy Tante Betsy blog
Oh wat leuk om even heerlijk mee te kunnen genieten. Ik had er dit jaar zo graag bij willen zijn, maar mijn gezondheid moest voor gaan. Wie weet mag ik volgend jaar wel op uitnodiging komen en neem ik mijn dochter mee, die houdt ook van deze events. Warme groetjes van Susan, happy Tante Betsy blogger
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)