Morgen barst het feest los: Flavourites Live!

You are special
You are special

Yeah, morgen begint alweer de 10e editie van Flavourites Live! En ook al heb ik al aardig wat edities mee gemaakt, zeven al om precies te zijn (sinds mijn stage in 2011 – wat gaat de tijd toch snel), het is elk jaar weer een feestje. En ook nu kijk ik er weer enorm naar uit. Er is zoveel leuks te doen! In dit blog neem ik je mee langs enkele, niet te missen, deelnemers en things to do.

Liefde voor stationery
Liefde voor stationery

Standnummer 30: StudiodeWinkel
Een webshop naar mijn hart. De looks van de shop zijn puur & basic, de producten zijn ware parels. Bij StudiodeWinkel.nl speuren ze het land af naar de ontwerpen van getalenteerde designers en verzamelen deze producten in hun shop. En tjonge - dat ziet er mooi uit zeg. Bovendien heeft Sandra van StudiodeWinkel een héél toffe verrassing. Zij maakte i.s.m. ontwerpers Foekje Fleur en Lammers&Lammers een prachtige A3 poster (t.w.v. € 6,95). Je ontvangt 'm helemaal gratis als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Bewonder meteen die prachtige flesvazen en de porseleinen popjes van deze ontwerpers. Een super tip voor de feestdagen... 

Dat wordt smullen
Dat wordt smullen

 

Zoet, zoeter, zoetst
Zoet, zoeter, zoetst

Gek op cadeaupapier
Gek op cadeaupapier

Standnummer 26: House of products
House of Products is een shop die al je stationery-wensen uit laat komen. Op Flavourites Live presenteren ze de nieuwe HOP collectie met o.a. een nieuwe baby lijn en verrassend mooie kaarten en opbergboxen. Op Pink Friday krijg je een set van 3 mooie kerstkaarten cadeau bij besteding boven de €10,00. Hoe leuk is dat!

Lekker creatief bezig zijn
Lekker creatief bezig zijn

 

Van sieraden heb je nooit genoeg
Van sieraden heb je nooit genoeg

Standnummer 42: Jackfudge
Tussen het shoppen door moet er natuurlijk ook af en toe wat gegeten worden. En oh, wat loopt het water mij toch in de mond bij het zien van die heerlijke fudges van Jackfudge. De smaken zijn zo gek niet te bedenken of ze zijn er. Gelukkig, want je wil natuurlijk alles proeven! Super leuk dus dat Jackfudge te bezoeken is op Flavourites Live. Nu heeft Jackfudge zelfs verschillende roze fudges gemaakt speciaal voor Pink Friday. Stel je eigen doosje samen en ontvang ook nog eens %15 korting! Ik ga zeker even hangen bij deze heerlijke stand... En die calorieën, die shop ik er wel weer af!

 

Hilarische PINK foto's
Fotografe Henja van Wunderlust Fotografie maakt prachtige portretten. Speciaal voor Flavourites Live gooit ze haar auto vol met roze props om hiermee van jou de meest hilarische en toffe foto's te maken. Kauwgombellen, suikerspinnen, ballonnen en wie weet wat nog meer: dit wordt jouw foto van het jaar! Zo'n professioneel geschoten foto is forever een aandenken aan jouw leuke dag op Flavourites Live, dus zoek Henja op en laat je vereeuwigen voor haar camera. Smile!

 

Standnummer 99: CollectivWarehouse
Heb je op Flavourites Live een mooi cadeautje gekocht, kom dan langs op de stand van CollectivWarehouse. Daar mag je gratis je cadeautje inpakken met hun prachtige cadeaupapier. Kun je nog wel wat inpaktips gebruiken? Elke dag om 11.00 uur en 14.00 uur geven ze gratis mini-workshops. Te leuk!

 

Handlettering & creative journaling
Mirjam de Boer - we kennen haar al aan aantal jaartjes van haar creatieve projecten - is al haar hele leven fan van letters. Wat klinkt dat grappig, hè. Fan van letters. Vinden wij ook. Mirjam tekent dus al jaren letters. Als boodschappenlijstje, als briefje, voor haar opdrachtgevers of gewoon zomaar... En dat kan ze jou ook leren. Op Flavourites Live geeft ze de workshop ‘Handlettering’ en krijg je een eigen ontworpen schrift waarin je haat werken. Bij de workshop creative journaling maak je een eigen journal op een snelle en creatieve manier! Even heerlijk ontspannen en creatief bezig zijn.
Door: Mirjam de Boer van Handletters.nl. Prijs: € 10,-. Tijdsduur: 30-45 minuten, doorlopend

 

Standnummer 74: Label Kiki
Omdat ik nooit genoeg sieraden kan hebben, ben ik blij dat er dit jaar weer genoeg fijne shops met de mooiste sieraden op Flavourites Live staan. Zoals je begrijpt ga ik daar natuurlijk even langs. Ook bij Label Kiki, met haar verfijnde sieraden in goud en zilver, zoals dunne armbandjes en driehoekige oorbelletjes. Alle sieraden zijn handgemaakt, ontworpen in Nederland en worden deels in ons eigen land en deels in Vietnam gemaakt. En nu hebben ze speciale roze armbandjes ontwikkeld en willen ze deze gaan verkopen voor een speciale prijs. Normaal zijn alle armbandjes €19,95 en deze zijn op Pink Friday €14,95! Shoppen dus! 

Genoeg te doen, te zien en te beleven. Ik heb er zin in! Wil je nog meer informatie? Kijk dan even bij de deelnemers, het workshop overzicht, het laatste nieuws of op Instagram of Facebook.  

Tot dit weekend, Feelgood vibes only! #flavourites #flavouriteslive

P.s. Op vrijdag 23-11 vieren wij geen Black Friday, maar Pink Friday: het leuke, sympathieke antwoord op massakortingen en megaproducties. Je herkent de deelnemers aan de knalroze Pink Friday-button in de stand. De leukste verrassingen komen voorbij!
P.p.s. Vandaag is de laatste kans om tickets in de voorverkoop met korting te bestellen. Je bestelt ze hier. 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)